Κεντρική Elite League Δημητρακόπουλος: Ενας εκρηκτικός γκαρντ με… πολλά “ατού”! (vid)

Δημητρακόπουλος: Ενας εκρηκτικός γκαρντ με… πολλά “ατού”! (vid)

dimitrakopoulos

Στις 24/3/19 ο Ιάσονας Δημητρακόπουλος είχε τραβήξει την προσοχή με την θετικότατη απόδοσή του στο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό. Τότε, ο νεαρός ως παίκτης του Πανιωνίου είχε 8 πόντους σε 10 λεπτά συμμετοχής κόντρα στους “ερυθρόλευκους”. Την σεζόν 2019-20 ο 19χρονος καλαθοσφαιριστής πήρε εμπειρίες στο πρωτάθλημα της Α2, αγωνιζόμενος στον Κόροιβο και φανέρωσε μέρος των ικανοτήτων που διαθέτει.

Πρόκειται για έναν εκρηκτικό γκαρντ που είναι ικανός σουτέρ, ξέρει να “διαβάζει” πολύ καλά το παιχνίδι, είναι αθλητικός παίκτης και δεν διστάζει να τελειώσει φάσεις κοντά στο καλάθι ενώ ξεχωρίζει για το αγωνιστικό του θράσος. Γενικώς, είναι ένας ταλαντούχος καλαθοσφαιριστής που έχει πολλά “ατού” στο αγωνιστικό του ρεπερτόριο ενώ σε δυνατά φετινά (2019-20) παιχνίδια, τα πήγε πολύ καλά δείχνοντας χαρακτήρα.

Κόντρα στον 2ο της βαθμολογίας της Α2, Διαγόρα Δρυοπιδέων, είχε 16 πόντους (ήταν ο 1ος σκόρερ του Κόροιβου) ενώ απέναντι στον 3ο της βαθμολογίας, το Ψυχικό, είχε 14 πόντους (αλλά και 7 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα, 1 κόψιμο και 1 ασίστ). Απέναντι στον 4ο της βαθμολογίας της Α2, τον Απόλλωνα Πατρών, στη εντός έδρας μεγάλη νίκη που είχε πάρει ο Κόροιβος πριν την διακοπή του πρωταθλήματος είχε 8 πόντους με 3 ριμπάουντ και 3 ασίστ ενώ στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος κόντρα στους Πατρινούς είχε 12 πόντους. Πάρτε μια “γεύση” από τον Δημητρακόπουλο…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Τσάμης: «Παλιές συνήθειες παικτών εμφανίστηκαν ξανά στο γήπεδο» (vid)

Εμφανής η απογοήτευση του προπονητή της Μυκόνου για την εμφάνιση με τον Μίλωνα Απογοητευμέ…