Κεντρική Elite League Διαψεύδει τον Πρόεδρο του Απόλλωνα ο Αναστασόπουλος! “Κρατώ για εμένα τα μηνύματα για τα χρέη που «ΔΕΝ» υπάρχουν”

Διαψεύδει τον Πρόεδρο του Απόλλωνα ο Αναστασόπουλος! “Κρατώ για εμένα τα μηνύματα για τα χρέη που «ΔΕΝ» υπάρχουν”

panteli anastasopoulos

Ο Πρόεδρος του Απόλλωνα Πάτρας, κ. Γιώργος Αθανασίου, το πρωί προχώρησε σε γραπτή δήλωση, στην οποία ανέφερε ότι δεν γνωρίζει τον Παντελή Αναστασόπουλο, ότι η ομάδα δεν έχει χρέη και τον κάλεσε να μην ξαναασχοληθεί. Ο κ. Αναστασόπουλος απάντησε με ανάρτηση του και διέψευσε τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη λέγοντας ότι θα κρατήσει γι αυτόν τα μηνύματα που του έστελναν, τα οποία δείχνουν ότι και τον ξέρουν και ότι ο σύλλογος έχει χρέη!

Αναλυτικά:

“Είναι πραγματικά εντυπωσιακό να ζητά ο κ. Αθανασίου, πρόεδρος του Απόλλωνα, να μην ασχοληθώ ξανά με τον σύλλογο, αφότου ο ίδιος δήλωσα πως αποσύρω το ενδιαφέρον μου, καθώς η ως τώρα ενασχόλησή μου ήταν χάσιμο χρόνου. Γιατί το μέγεθος ενός σωματείου ενίοτε καθορίζεται (δυστυχώς) από το μέγεθος των διοικούντων του.

Απ’ όσα είπε κρατώ το ότι «δεν έχει δημιουργηθεί κανένα χρέος στον Απόλλωνα». Με αυτό το δεδομένο, είμαι βέβαιος ότι σύντομα θα βρουν επενδυτή και θέλοντας να διευκολύνω προς αυτή την κατεύθυνση, κρατώ για μένα τα ηλεκτρονικά μηνύματα, που έχουν έρθει από τη διοίκηση της ομάδας, της οποίας ο πρόεδρος «ΔΕΝ» με γνωρίζει και στα οποία καταγράφονται τα χρέη που ΔΕΝ υπάρχουν.
Με την ευχή ο Απόλλωνας να έχει τη διοίκηση που αρμόζει στην ιστορία του, με την πεποίθηση ότι δεν θα με ενοχλήσουν ξανά, γιατί πλέον κάθε μήνυμα θα βγαίνει στη δημοσιότητα, εύχομαι καλή επιτυχία στο σωματείο της Πάτρας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Σοκ με Χάλαρη (pic)

Ο Στέλιος Χάλαρης θα μείνει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες Ο Πανιώνιος φέτος έχει σταθεί …