Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Αβντίγια: “Βλέπω πως ήμουν πριν 2 χρόνια και γελάω”

Αβντίγια: “Βλέπω πως ήμουν πριν 2 χρόνια και γελάω”

avdija

Nτένις Αβντίγια δήλωσε συμμετοχή στο φετινό draft του ΝΒΑ και αναμένεται μάλιστα να επιλεγεί και αρκετά ψηλά. Η Ευρωλίγκα έκανε focus στον νεαρό Ισραηλινό καλαθοσφαιριστή και μεταξύ άλλων ο παίκτης της Μακάμπι ανέφερε ότι έβλεπε πως ήταν πριν 2 χρόνια και γελάει.

Αναλυτικά όσοι μίλησαν…

Αβντίγια: Θέλω να βελτιώνομαι συνέχεια. Βλέπω βίντεο με τον εαυτό μου πριν δύο χρόνια και γελάω. Φαίνεται πόσο καλά τα έχω πάει μέχρι τώρα.

Δίνω πάντα το 100%, παλεύω σε κάθε φάση και προσπαθώ πάντα για το καλύτερο. Εχω αυτοπεποίθηση η οποία καλύπτει την απειρία μου.

Στην φετινή Euroleague έμαθα πως δεν είναι εύκολο να παίξεις, πως δεν είναι εύκολο να αγωνιστείς με τον δικό σου τρόπο. Η παρουσία του κόσμου, η πίεση από τον προπονητή και τους συμπαίκτες σου. Υπάρχει ένας δρόμος για τον καθένα. Δεν ξέρεις που θα σε οδηγήσει κι εξαρτάται από τη συγκέντρωση και την σκληρή δουλειά.

Ουίλμπεκιν: Μπορώ να διακρίνω τεράστια βελτίωση στο παιχνίδι του και όσο περισσότερο χρόνο συμμετοχής έχει τόσο καλύτερος θα γίνεται.

Χάντερ: Ο Αβντίγια διαθέτει αθλητικότητα, μπορεί να πηδήξει ψηλά. Δουλεύει καθημερινά και το μέλλον του εξαρτάται από αυτόν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Επιστρέφει στη Χάλα Πιονίρ η Μακάμπι

Αφήνει τη Stark Arena η Μακάμπι. Τη Μεγάλη Εβδομάδα (για τους Έλληνες) ο Παναθηναϊκός θα τ…