Κεντρική Ελλάδα Αργεί ακόμα η επιστροφή στην δράση, μόνο μετά το εμβόλιο με κόσμο τα γήπεδα

Αργεί ακόμα η επιστροφή στην δράση, μόνο μετά το εμβόλιο με κόσμο τα γήπεδα

Αυγενάκης

Ολοκληρώθηκε η τηλεδιάσκεψη του Λευτέρη Αυγενάκη με εκπροσώπους από περισσότερους από 100 φορείς του αθλητισμού και την ομάδα υγειονομικών επιστημόνων της Πολιτείας. Το αντικείμενο συζήτησης ήταν τα πρωτόκολλα υγείας για την επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα, κάτι που φαίνεται ότι αργεί πολύ ακόμα ειδικά για τα ομαδικά αθλήματα.

Συγκεκριμένα, στις τέσσερις Μάη θα αρχίσουν να επιστρέφουν στις προπονήσεις αποκλειστικά οι αθλητές των ατομικών αθλημάτων και μόνο σε ανοιχτό χώρο. Βέβαια, και οι αθλητές των ομαδικών αθλημάτων θα μπορούν να κάνουν ατομικές προπονήσεις ή ανά δυάδες αλλά όχι σε κλειστό χώρο.

Φυσικά, τονίστηκε ότι τα πρωτόκολλα υγείας, τα οποία θα αρχίσουν να εφαρμόζονται, θα ανανεώνονται διαρκώς, ανάλογα φυσικά με την εξέλιξη της πανδημίας και την πρόοδο της ιατρικής σε όλο τον πλανήτη.

Με βάση τα παραπάνω αλλά και το γεγονός ότι νέες “ελευθερίες” θα δίνονται ανά δύο βδομάδες, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι η επιστροφή στην μπασκετική δράση αργεί πολύ ακόμα. Όσο για παιχνίδια παρουσία κόσμου; Αυτή την στιγμή μοιάζει με σενάριο επιστημονικής φαντασίας καθώς δεν θα υπάρχουν φίλαθλοι μέχρι την δημιουργία εμβολίου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Παραδόθηκε η ΚΥΑ για την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα

Παραδόθηκε η ΚΥΑ ταυτοποίησης κατόχων εισιτηρίων για τα γήπεδα. Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλ…