Κεντρική NBA To έριξε στην… κιθάρα ο Γιάννης! (pic, vid)
NBA

To έριξε στην… κιθάρα ο Γιάννης! (pic, vid)

antetokounmpo

Η εξάπλωση του κορωνοϊού στις ΗΠΑ ανάγκασε το ΝΒΑ να αναστείλει την δράση για τουλάχιστον ένα μήνα, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να βρίσκει άλλους τρόπους να “σκοτώσε锨την ώρα του. Ο “Greek freak” ακολουθώντας τις οδηγίες και τα μέτρα προστασίας μένει στο σπίτι του και το… έριξε στην κιθάρα.

Όπως είναι λογικό, ο MVP του ΝΒΑ στην κανονικότητα έχει πολύ γεμάτο πρόγραμμα με αποτέλεσμα να αυτές τις μέρες να ψάχνει εναλλακτικές δραστηριότητες για να περνάει ευχάριστα η ώρα. Έτσι, αποπειράθηκε να παίξει το “Smoke on the water” των Deep Purple, με την σύντροφό του να σχολιάζει σε βίντεο που δημοσίευσε:  «Αυτός, κυρίες και κύριοι, είναι ο λόγος που όλοι θέλουμε πίσω το μπάσκετ».

Ο Γιάννης αναδημοσίευσε την συγκεκριμένη ανάρτηση αστειευόμενος:  «Εάν κάποιος θέλει κιθαρίστα για το γκρουπ του είμαι ελεύθερος. Ας μου στείλει μήνυμα, για να με κλείσει»

Λίγο αργότερα αποφάσισε να αφήσει την κιθάρα και άρχισε να παίζει ΝΒΑ 2k με τον αδερφό του Αλέξ με την Μαράια Ρίντλσπριγκερ  να ανοίγει διάλογο με τον Κώστα. Συγκεκριμένα, του έγραψε:«Θα με τρελάνει. Τώρα,τον βλέπω να παίζει 2Κ με τον Άλεξ», με τον ψηλό των Σάουθ Μπέι Λέικερς να απαντά:  «Αυτό συμβαίνει όταν έχεις άδεια για τριάντα ημέρες».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…