Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Στο νούμερο 16 του ντραφτ “βλέπουν” τον Ποκουσέφσκι!

Στο νούμερο 16 του ντραφτ “βλέπουν” τον Ποκουσέφσκι!

aleksej pokusevski olympiakos

Πολύ ψηλά είναι στις προβλέψεις του mock draft της ιστοσελίδας “SB Nation” ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι. Συγκεκριμένα, ο παίκτης του Ολυμπιακού σύμφωνα με τις προβλέψεις θα επιλεγεί στο νούμερο 16 του επερχόμενου ντραφτ.

Υπενθυμίζουμε ότι εχθές ο πρώην σκάουτερ ομάδων του ΝΒΑ, Τζέισον Φιλίπι, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σέρβο, καλώντας τον κόσμο να μην εκπλαγεί αν τον δει να επιλέγεται στον πρώτο γύρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μοναδικός Ευρωπαίος που είναι από πάνω του είναι ο Ντένι Αβντίγια της Μακάμπι που βρίσκεται στην τέταρτη θέση.

Aναλυτικά όσα αναφέρει το “SB Nation” για τον Ποκουσέφσκι:

«Ο Ποκουσέφσκι είναι ένας παίκτης με ύψος πάνω από 2.10 και παίζει περισσότερο ως γκαρντ. Συχνά θα τον δείτε έξω από τη γραμμή του τριπόντου στην επίθεση. Ο Σέρβος είναι ικανός να εκτελέσει αμέσως μετά από πάσα και άμεσα. Μπορεί επίσης να έχει ρόλο δημιουργού, αφού χρησιμοποιεί το μέγεθός του για να βλέπει πάνω από τον αμυνόμενο.

Χρειάζεται πάρα πολύ δουλειά στη δύναμή του για να είναι ανταγωνιστικός, να τελειώνει φάσεις κοντά στο καλάθι και να είναι καλύτερος αμυντικά».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Κάνααν: «Να μείνουμε ενωμένοι και να μην γίνουν λάθη»

Ο Αϊζάια Κάνααν θέλει από την ομάδα του ενότητα, στο Βελιγράδι Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού…