Κεντρική Γυναίκες Ριντ: “Νοιώθω πιο άνετα στην Ελλάδα από ότι σπίτι μου”

Ριντ: “Νοιώθω πιο άνετα στην Ελλάδα από ότι σπίτι μου”

reed chastity e1584872651365

Ο Παναθηναϊκός έδωσε εχθές άδεια στις ξένες του να αναχωρήσουν για τις πατρίδες τους έτσι ώστε να είναι κοντά στους δικούς τους αυτούς τους δύσκολους καιρούς που περνάει η ανθρωπότητα. Έτσι,  Τσάστιτι ΡιντΣαμάνθα Μακέι και Τζούελ Τάνσταλ αναχώρησαν για τις ΗΠΑ με την πρώτη να μιλάει στο LRTrojans.com για το πως βίωσε την έλευση του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Η 30χρονη φόργουορντ ανέφερε ότι νοιώθει άνετα στην χώρα μας διότι είδε να υπάρχει επάρκεια αγαθών, ενώ και τα κρούσματα αυξάνονται με χαμηλότερο ρυθμό από ότι αλλού. Παράλληλα, αναφορικά με την καθημερινότητα της αυτές τις μέρες δήλωσε ότι οι αποστάσεις που πρέπει να κρατάμε και οι άδειοι δρόμοι σε κάνουν να νομίζεις ότι ζεις εκτός πραγματικότητας.

Αναλυτικά:

«Δεν προσπάθησα να επιστρέψω στις ΗΠΑ. Αισθάνομαι καλά εδώ, όλα τα καταστήματα έχουν απόθεμα αγαθών που είναι κάτι πολύ σημαντικό και τα κρούσματα δεν αυξάνονται τόσο πολύ. Ειλικρινά, νομίζω πως αισθάνομαι πιο άνετα εδώ από ότι στο σπίτι μου».

Για την καθημερινότητά της όσο βρισκόταν στη χώρα μας: «Έτρεξα κάποια χιλιόμετρα, μόνη μου. Δούλεψα τους κοιλιακούς μου, την πλάτη μου, τα χέρια μου… Έκανα αρκετές διαδρομές, διατηρώντας τις αποστάσεις από τους υπόλοιπους ανθρώπους. Είναι σαν να ζεις εκτός πραγματικότητας, σε ένα όνειρο. Πρέπει να αντιμετωπίζεις την κατάσταση ημέρα με την ημέρα. Μιλάω με την οικογένειά μου στις ΗΠΑ, για να επιβεβαιώσουμε πως όλοι είμαστε καλά και να πούμε για τις αλλαγές που γίνονται καθημερινά. Δεν υπάρχει πανικός. Δημιούργησα ένα ασφαλές περιβάλλον σπίτι μου. Απολύμανα τα πάντα. Αισθάνομαι όσο ασφαλής μπορεί να νιώθει κανείς σε μια τέτοια κατάσταση».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Η Λόρεν Μανίς MVP της 20ης αγωνιστικής

Ο Λόρεν Μανίς πολυτιμότερη της 20ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών. Η Λόρεν Μανίς παίκτρια τη…