Κεντρική Basket League ΑΕΚ “To μυαλό μας μόνο στον Ηρακλή”

“To μυαλό μας μόνο στον Ηρακλή”

jankovic

Η ΑΕΚ μετά το πρώτο βήμα-πρόκρισης στους “8” του BCL με την νίκη επί της Βόννης υποδέχεται αύριο στο κλειστό “Νίκος Γκάλης” τον Ηρακλή στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της basket league. Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς μέσα από το blog του στον ΕΣΑΚΕ, τόνισε ότι το παιχνίδι απαιτεί την πλήρη συγκέντρωση του ιδίου και των συμπαικτών του, ενώ αναφορικά με τον γηραιό ανέφερε ότι μετά την αλλαγή προπονητή θέλει να δείξει νέα στοιχειά στο παιχνίδι του.

Αναλυτικά:

Προερχόμαστε από μία δύσκολη αναμέτρηση στο Basketball Champions League με αντίπαλο τη Βόννη. Ήταν ένα ματς, που δείξαμε για ακόμη μία φορά χαρακτήρα και κάναμε το 1-0 στη σειρά της φάσης των «16».

Πλέον, όλα θα κριθούν την ερχόμενη Τρίτη στη Γερμανία, όπου καλούμαστε να τα δώσουμε όλα για να περάσουμε στην επόμενη φάση απέναντι σε μία πολύ σκληρή ομάδα.

Από κει και πέρα, έχουμε μπροστά μας την αναμέτρηση με τον Ηρακλή για το Πρωτάθλημα και το μυαλό μας πρέπει να είναι μόνο εκεί. Είναι μια ομάδα που άλλαξε προπονητή, θέλει να δείξει διαφορετικά στοιχεία στο παιχνίδι της και να παίξει σκληρά.

Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, έτσι ώστε να πάρουμε ακόμη μία νίκη και να συνεχίσουμε την επιτυχημένη πορεία που έχουμε στο Πρωτάθλημα. Αυτό είναι και το μόνο που μας νοιάζει τη συγκεκριμένη στιγμή, να τελειώσουμε με θετικό πρόσημο την υποχρέωσή μας και μετά να συγκεντρωθούμε για τον επαναληπτικό του BCL στη Βόννη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…