Κεντρική Α1 Ερμής Λάρισας “Στην διακοπή λύσαμε αρκετά προβλήματα”

“Στην διακοπή λύσαμε αρκετά προβλήματα”

Θετικό πρόσημο είχε η διακοπή του πρωταθλήματος για την Λάρισα σύμφωνα με τον Βαγγέλη Αγγέλου, ο οποίος δήλωσε ότι η ομάδα έλυσε αρκετά προβλήματα στο διάστημα της αγωνιστικής απραξίας. Παράλληλα, αναφορικά με την νίκη της ομάδα του κόντρα στον Κολοσσό, ο έμπειρος τεχνικός εστίασε στο καλό ποσοστό της ομάδας του πίσω από τα 6,75.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε να κερδίσουμε. Ευχαριστώ τους παίκτες και τον κόσμο γιατί με αυτά που γίνονται γύρω μας και εννοώ τόσο τον κορονοϊο και τον Εθνικό ζήτημα, ήρθε ο κόσμος και απέδειξε πως αυτήν η προσπάθεια μετρά.

Αγωνιστικά, έχουμε μια καινούργια ομάδα. Στις θέσεις 4 και 5 έχουμε απειρία. Είναι μια θέση που τα παιδιά δεν ξέρουν την κατηγορία. Πρώτη φορά η ομάδα διαχειρίζεται ξένους παίκτες. Στη διακοπή είχαμε αρκετά προβλήματα και τα λύσαμε με μεγάλη επιτυχία. Συγχαρητήρια και στη διοικητική ομάδα που έλυσε προβλήματα εκτός γηπέδου.

Για το παιχνίδι, ο Νώντας μας επηρέασε με τον τραυματισμό του και ήταν δύσκολο να οργανώσουμε παιχνίδι αμυντικά και επιθετικά. Ο Κολοσσός μετά τις προσθήκες των Λοβ και Γκρίφιν έγινε πολλή καλή ομάδα. Βρήκε τις αδυναμίες μας, προσπαθήσαμε να βρούμε τα σουτ και τα βρήκαμε, χάσαμε βολές. Είχαμε όμως ποσοστό καλό στο τρίποντο. Η πίεση που είχαμε βγήκε σε καλό».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ερμής Λάρισας

Δειτε επισης

O βασικός υποψήφιος για αντί-Αγγέλου

Είναι ένας άνθρωπος που έχει γράψει τη δική του ιστορία στο λαρισαϊκό μπάσκετ. Βεβαίως, ότ…