Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Πλέον τα κομμάτια του παζλ έχουν ενωθεί”

“Πλέον τα κομμάτια του παζλ έχουν ενωθεί”

kalogiannidis kolossos

Ο Κολοσσός Ρόδου μετά την νίκη της περασμένης βδομάδας κόντρα στον Άρη, φιλοξενείται αύριο από την Λάρισα στο κλειστό της Νεάπολης με στόχο να πάρει την ρεβάνς από την ήττα του πρώτου γύρου. Ο Φίλιππος Καλογιαννίδης μέσα από το blog του στον ΕΣΑΚΕ παραδέχθηκε ότι η ομάδα του ήταν τυχερή κόντρα στους Θεσσαλονικείς, ενώ παράλληλα τόνισε ότι στόχος στα επόμενα παιχνίδια είναι να κερδίσουν όσα περισσότερα μπορούν αρχής γενομένης από το αυριανό με τους Θεσσαλούς.

Αναλυτικά:

Καλησπέρα φίλοι μου,

Την προηγούμενη εβδομάδα, να μου επιτρέψετε να πω ότι είχαμε την τύχη με το μέρος μας! Δεν μου αρέσει να κρύβομαι, γι’ αυτό και θα πω ότι πέρα από τη νίκη απέναντι στον Άρη, δεν παίξαμε καλά και φάνηκε πως δεν ήμασταν έτοιμοι για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι.

Η ευθύνη για την εικόνα οφείλεται σίγουρα σ’ εμάς τους παίκτες, γιατί καθ’ όλη τη διάρκεια της διακοπής, οι προπονητές μας, μας είχαν τονίσει αρκετές φορές πόσο δύσκολο παιχνίδι θα είναι! Παρ’ όλα αυτά, καταφέραμε να κερδίσουμε ένα παιχνίδι που δεν έμοιαζε τόσο δικό μας, αλλά με την εικόνα μας στην 4η περίοδο και την ενέργεια που βγάλαμε στην άμυνα καταφέραμε να γυρίσουμε υπέρ μας το σκορ και να φύγουμε με το ροζ φύλλο αγώνα! Ήταν ένα πολύ καλό μάθημα, που δεν το πληρώσαμε ευτυχώς ακριβά!

Σίγουρα δεν είναι λίγο, ακόμα και στην χειρότερή σου μέρα και στην καλύτερη του αντιπάλου να φεύγεις νικητής. Αυτό οφείλεται στην καλή χημεία που έχουμε δημιουργήσει τον τελευταίο καιρό.

Έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο, έχουμε βρεθεί αρκετά καλά ο ένας με τον άλλον και ταιριάζουμε πολύ καλά στη νοοτροπία και στο στιλ του παιχνιδιού που ζητάει ο προπονητής μας! Τα κομμάτια του παζλ έχουν ενωθεί και είμαστε πλέον έτοιμοι για την τελική ευθεία!

Τίποτα δεν έχει κριθεί με το θέμα της παραμονής! Έτσι όπως είναι η βαθμολογία μία νίκη μπορεί να σε βάλει στα playoffs και μια κακή ήττα να σε βάλει σε μπλεξίματα. Έχουν μείνει 7 αγωνιστικές και πρέπει να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε.

Αρχής γενομένης από το Σάββατο κόντρα στη Λάρισα. Στον πρώτο γύρο κατάφερε να φύγει μ’ ένα μεγάλο διπλό από την έδρα μας και ήρθε η ώρα να κάνουμε κι εμείς το ίδιο! Είναι μια ομάδα που παλεύει για κάθε παιχνίδι και είναι δυνατή στην έδρα της.

Έχουμε προσεγγίσει πολύ σωστά τον αγώνα κι έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για τον αντίπαλο. Κανένας αγώνας και κανένα αποτέλεσμα πλέον δεν είναι δεδομένα αν δεν παλέψεις γι’ αυτά!

Τα λέμε την επόμενη φορά,

Φίλιππος

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Κορυφαίες επιδόσεις και στις τρεις κατηγορίες των σουτ

Σπουδαίο ρεκόρ επιδόσεων για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έφτασε μέσα από το…