Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Η Μπασκόνια είναι στην καλύτερη της κατάσταση για φέτος, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι”

“Η Μπασκόνια είναι στην καλύτερη της κατάσταση για φέτος, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι”

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ υποδέχεται αύριο την Μπασκόνια για την 29η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, σε ένα παιχνίδι που ενώ αρχικά είχε αποφασιστεί ότι θα έχει 5.000 θεατές τελικά θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σε δηλώσεις του για το παιχνίδι τόνισε ότι η ισπανική ομάδα είναι στην καλύτερη της κατάσταση για φέτος, εκφράζοντας την άποψη του ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι.

Αναλυτικά:

«Φυσικά, η Μπασκόνια είναι σε τελείως διαφορετική κατάσταση τώρα, σε σχέση με το ματς του Α’ Γύρου. Πρώτα απ’ όλα άλλαξε προπονητή. Μετά, έκανε αλλαγές και σε παίκτες, γιατί είχε τραυματισμούς. Έχει κερδίσει στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της και τρία ματς στη σειρά. Αυτό έγινε για πρώτη φορά φέτος για εκείνη. Αυτό σημαίνει πως είναι στην καλύτερη κατάσταση που έχει υπάρξει τη φετινή σεζόν.

Σίγουρα, θα έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αύριο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και έτοιμοι. Μιλήσαμε στους παίκτες και θα οτυς μιλήσουμε ξανά, πριν από την προπόνηση, για να εμβαθύνουμε στην κομβική κατάσταση που είμαστε. Οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στον αγώνα και να μην θεωρήσουμε πως θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι. Η Μπασκόνια παλεύει για μια θέση στα πλέι οφ και μας μένουν έξι ματς για το φινάλε. Δεν θέλουμε να βρεθούμε προ εκπλήξεως»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Ζαλγκίρις ο Ντιμίτρι Ρίβερς

Στη Ζαλγκίρις ο Ρίβερς. Ο Αμερικανός πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ντιμίτρι Ρίβερς γίνεται κάτοι…