Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ στο ντέρμπι”

“Είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ στο ντέρμπι”

FREDETTE 690x455 e1567788846148

Ενθουσιασμένος με το επερχόμενο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ δήλωσε ο Τζίμερ Φριντέτ σε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova. Παράλληλα, ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του δεν πρέπει να παρασυρθούν από ότι θα γίνεται στις κερκίδες αλλά να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι τους.

Αναλυτικά:

«Είμαι ενθουσιασμένος για το παιχνίδι. Θα είμαστε έτοιμοι για ένα μεγάλο ματς. Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια “τρελή” ατμόσφαιρα. Πρέπει να πάμε εκεί και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, από την αρχή μέχρι το τέλος. Να έχουμε στο μυαλό μας τι γίνεται στο παρκέ και τίποτα άλλο. Δεν πρέπει να μας αποσπάσει την προσοχή ό,τι θα γίνεται στις κερκίδες. Θα κάνουμε το παιχνίδι μας και ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά.

Και για τις δύο ομάδες είναι ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Πολύ σημαντικό. Το ξέρουμε. Πάμε εκεί να πάρουμε την νίκη. Είμαστε ενθουσιασμένοι για το παιχνίδι και θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε τον στόχο μας.

Στο κολλέγιο είχα μεγάλα ντέρμπι, σαν αυτό… Αλλά αυτό είναι αρκετά διαφορετικό. Είναι το παιχνίδι με την μεγαλύτερη αντιπαλότητα στο οποίο έχω βρεθεί. Είναι ωραίο που θα συμμετέχω. Θα τα δώσουμε όλα για την ομάδα μας και τους οπαδούς της».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…