Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Δεν υπάρχει σκέψη οριστικής διακοπής της Ευρωλίγκας”

“Δεν υπάρχει σκέψη οριστικής διακοπής της Ευρωλίγκας”

Κατηγορηματικός αναφορικά με την πιθανότητα οριστικής διακοπής της Ευρωλίγκας και του Γιούροκαπ ήταν ο επιχειρησιακός διευθυντής της διοργάνωσης, Έντουαρντ Σκοτ, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει καν σαν σκέψη στο μυαλό των διοργανωτών αυτό το ενδεχόμενο. Παράλληλα, μιλώντας στο σερβικό «Sport Klub» τόνισε ότι το πλάνο προς το παρών είναι να γίνει κανονικά το φάιναλ φορ στην Κολωνία, ωστόσο αν κριθεί αναγκαίο θα κάτσουν στο τραπέζι και θα εξετάσουν πως και πότε θα ολοκληρωθεί η σεζόν.

Αναλυτικά:

«Αντιμετωπίζουμε μια πολύ ρευστή κατάσταση. Τα δεδομένα διαφοροποιούνται μέρα με τη μέρα, ίσως ώρα με την ώρα… Οι αποφάσεις που αφορούν τις διοργανώσεις μας σχετίζονται με αυτή την κατάσταση. Το πλάνο μας είναι να διεξαχθεί στο Final 4 στην Κολονία στην προγραμματισμένη ημερομηνία. Αν όμως κριθεί αναγκαίο, θα εξετάσουμε εκ νέου το ζήτημα σε συνάρτηση με τον κορονοϊό και την εξάπλωση του στην Ευρώπη.

Δεν σκεφτόμαστε να διακόψουμε οριστικά τις διοργανώσεις της EuroLeague. Ο στόχος μας είναι να αναδείξουμε πρωταθλητές στην EuroLeague και το EuroCup με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Επίσης δεν προβλέπονται αλλαγές στο σύστημα διεξαγωγής και το τρέχον φορμάτ. Θα κάτσουμε στο ίδιο τραπέζι μαζί με τις ομάδες και θα αποφασίσουμε ακριβώς πως και πότε θα ολοκληρωθεί η χρονιά»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Βατούτιν: «Η απόφαση για Ιτούδη έχει να κάνει με το μέλλον»

Ο Δημήτρης Ιτούδης παρά τα όσα ακούγονταν περί αποχώρησης του από τον πάγκο της ΤΣΣΚΑ Μόσχ…