Κεντρική NBA “Δεν θα ξανακάνω high five με κανέναν”
NBA

“Δεν θα ξανακάνω high five με κανέναν”

ΛεΜπρόν

Ο Λεμπρόν Τζέιμς μίλησε για πρώτη φορά δημόσια μετά την διακοπή του ΝΒΑ λόγω του κορωνοϊού μέσα από το podcast των Ρίτσαρντ Τζέφερσον και Τσάνινγκ Φράι, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πιθανότητα να γίνουν αγώνες κεκλεισμένων των θυρών αλλά και το ενδεχόμενο να ξεκινήσουν απευθείας τα πλέι οφ. Παράλληλα, τόνισε ότι συνεχίζει να προπονείται καθημερινά, ενώ δήλωσε ότι δεν πρόκειται να ξανακάνει high five ποτέ μετά από αυτό.

Αναλυτικά:

Για την πιθανότητα να γίνουν αγώνες κεκλεισμένων των θυρών: “Τι είναι ο αθλητισμός χωρίς οπαδούς; Δεν υπάρχει χαρά, λύπη ή ενθουσιασμός. Αυτό δίνει κίνητρο στους αθλητές, να ξέρουν ότι θα πάνε να παίξουν εκτός έδρας, και θα κερδίσουν μπροστά στο κοινό των αντιπάλων τους. Θέλεις να κερδίσεις και τους φανς επίσης. Δεν ξέρω πως μπορούμε να φανταστούμε τα γήπεδα άδεια, είναι τελείως διαφορετική η δυναμική”.

Για το πως θα αντιδράσει όταν επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση: “Δεν πρόκειται να κάνω high five με οπαδό ποτέ ξανά στη ζωή μου, μετά από αυτό. Περιμέντε να δείτε πως θα χαιρετιόμαστε μεταξύ μας οι παίκτες”.

Για το αν πιστεύει ότι πρέπει να ξεκινήσουν κατευθείαν τα πλει οφ: ” Ένα πράγμα είναι σίγουρο. Δεν μπορείς να μπεις κατευθείαν στα πλει οφ, γιατί ακυρώνει τα προηγούμενα 60 ματς που έπαιξαν οι ομάδες για να διεκδικήσουν μια θέση”.

Για τη φυσική του κατάσταση και το αν βρήκε επιτέλους χρόνο για ξεκούραση: “Φυσικά δεν κάθομαι. Όταν εδώ και 6 μήνες χτίζεις τη φυσική σου κατάσταση και είσαι συνεχώς στα “κόκκινα” δεν μπορείς να σταματήσεις έτσι ξαφνικά. Αν το κάνω το σώμα μου θα πει “Τι κάνεις; Είναι ακόμα Μάρτιος, τώρα ετοιμαζόμασταν να τα δώσουμε όλα για τα πλέι οφ, γιατί κλείνεις έτσι απότομα;”

Για το Space Jam 2: “Είναι προγραμματισμένο να προβληθεί τον Ιούνιο του 2021, και τα περισσότερα πράγματα θα γίνουν με γραφικά, οπότε είμαστε οκ. Αν μπορούσα θα ήθελα να βγει τώρα, να έχει κάτι ο κόσμος να βλέπει στο σπίτι του, αλλά πρέπει να περιμένουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με buzzer – beater του Μάρεϊ 2-0 οι Νάγκετς, σε μια επική ματσάρα

Εκπληκτικός Μάρεϊ και απίστευτο ματς στο Ball Arena. Τί ματσάρα είδαμε στο Ball Arena. Οι …