Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Απλά τους κοιτάζαμε”

“Απλά τους κοιτάζαμε”

giorgos bartzokas olympiakos

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να περιορίσει τον Σέιν Λάρκιν στο μεταξύ τους παιχνίδι και τελικά η Αναντολού Εφές πήρε τη νίκη. Ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά, Γιώργος Μπαρτζώκας, σημείωσε μετά το ματς ότι οι παίκτες του δεν ήταν σκληροί και απλά κοίταζαν τους αντιπάλους τους.

Αναλυτικά:

“Συγχαρητήρια στην Εφές, διαθέτουν εκπληκτικά κομμάτια στο παζλ που έχουν δημιουργήσει για να παίξουν στο υψηλό επίπεδο. Για τους νέους μας παίκτες ήταν έκπληξη πόσο ταλαντούχοι είναι οι Μίτσιτς και Λάρκιν. Ξεκίνησε ο αγώνας και τους δώσαμε αυτοπεποίθηση. Δεν ήμασταν σκληροί και απλά τους κοιτάζαμε. Ο Λάρκιν είναι φανταστικός παίκτης και δεν είναι εύκολο να τον αντιμετωπίσεις. Κάναμε 19 λάθη, που είναι τεράστιο νούμερο. Θα έπρεπε να έχουμε υπομονή και να μην κάνουμε λάθη, αλλά δεν το καταφέραμε.

Δεν μπορέσαμε να ελέγξουμε τον ρυθμό ούτε από την επίθεσή μας. Άξιζε δίκαια τη νίκη η Εφές.

Το καλό για μας είναι πως παλέψαμε για 40 λεπτά, παρά το γεγονός πως έχουμε κάνει πολλές αλλαγές, πως διαθέτουμε πολλούς νέους παίκτες… παλέψαμε.

Όλοι ξέρουν τι σημαίνουν τα ματς με τον Παναθηναϊκό, είναι όπως αυτά ανάμεσα σε Εφές και Φενέρ. Προερχόμασταν λοιπόν από παιχνίδι με ένταση και πάντα το επόμενο ματς είναι δύσκολο πόσο μάλλον όταν αντιμετωπίζεις μία τόσο καλή ομάδα όσο η Εφές”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Το πιο σημαντικό για μας είναι το μομέντουμ»

Για το μομέντουμ στους αγώνες με την Μπαρτσελόνα μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο Ολυμπιακός…