Κεντρική NBA “Αγώνες χωρίς κόσμο στα προπονητήρια εξετάζει το ΝΒΑ, 20% κάτω οι μισθοί αν διακοπεί οριστικά το πρωτάθλημα”
NBA

“Αγώνες χωρίς κόσμο στα προπονητήρια εξετάζει το ΝΒΑ, 20% κάτω οι μισθοί αν διακοπεί οριστικά το πρωτάθλημα”

bucks lakers lebron antetokounmpo

Τους τρόπους που θα διεξαχθούν οι αγώνες του ΝΒΑ, αν αυτό καταστεί δυνατό εξετάζει η λίγκα, έχοντας στα ενδεχόμενα την πιθανότητα να γίνονται στα προπονητήρια των ομάδων, σύμφωνα με τον Άντριαν Βοϊναρόφσκι. Παράλληλα, ο έμπειρος ρεπόρτερ, μέσα από το προσωπικό του podcast, τόνισε ότι σε περίπτωση οριστικής διακοπής της λίγκας, οι παίκτες θα έχουν απώλεια της τάξεως του 20% του μισθού τους.

Αναλυτικά:

«Τα παιχνίδια μεταδίδονται στην τηλεόραση, είτε σε τοπικό δίκτυο είτε σε εθνικές μεταδόσεις. Αν τα παιχνίδια συνεχιστούν, τότε πιθανότατα θα γίνουν χωρίς την παρουσία θεατών στα γήπεδα. Τουλάχιστον αρχικά.

Η λίγκα είναι ανοικτή στο ενδεχόμενο να μη γίνουν τα παιχνίδια στις 29 παραδοσιακές αρένες. Κοιτάζουν την προοπτική να μεταφερθούν οι αγώνες στις προπονητικές εγκαταστάσεις των ομάδων ή στα γήπεδα της G-League που είναι μικρότερα, ώστε να μην υπάρχει στο τηλεοπτικό φόντο η στενάχωρη εικόνα ενός άδειους, αχανούς γηπέδου.

Θέλουν δηλαδή να περάσουν σε γήπεδα όπου οι τηλεοπτικές κάμερες θα είναι πιο κοντά στο γήπεδο υποθέτουμε».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…