Κεντρική Basket League ΑΕΚ Οι παίκτες της ΑΕΚ διαβάζουν βιβλία σε παιδιά (pic)

Οι παίκτες της ΑΕΚ διαβάζουν βιβλία σε παιδιά (pic)

90797700 3294653280550420 5176254001993220096 o

Σε μία εξαιρετική κίνηση προχώρησε η ΑΕΚ. Η Ένωση συμμετέχει στο @time_out_for_english, στο οποίο γνωστοί αθλητές όπως ο Αντετοκούνμπο διαβάζουν βιβλία σε παιδιά. Από τους “κιτρινόμαυρους” συμμετείχαν οι Λάνγκφορντ, Σλότερ και Τσάλμερς.

Αναλυτικά:

“Σε μία περίοδο, που όλοι μας υποχρεούμαστε να ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ για να νικήσουμε την πανδημία, μία όμορφη είδηση για τους νεότερους φίλους της «Βασίλισσας». Η ΑΕΚ BC συμμετέχει στο @time_out_for_english με τους Keith Langford, Marcus Slaughter και Mario Chalmers. Το Time Out για Αγγλικά είναι ένα μη κερδοσκοπικό website όπου σπουδαίοι παίκτες του μπάσκετ όπως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διαβάζουν αγγλικά παραμύθια στα παιδιά ενισχύοντας έτσι την εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας. Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από τα γυρίσματα, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στις 20/02, με τους αθλητές μας, να διαβάζουν παραμύθια, προσπαθούν να μιλήσουν Ελληνικά και παντού αγκαλιά με μία… μπάλα! Το ζούσαν, διασκέδασαν, και όπως έλεγαν «All for the Greek Kids». #AEKBC #Μένουμε_Σπίτι”.

View this post on Instagram

Σε μία περίοδο, που όλοι μας υποχρεούμαστε να ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ για να νικήσουμε την πανδημία, μία όμορφη είδηση για τους νεότερους φίλους της «Βασίλισσας». Η ΑΕΚ BC συμμετέχει στο @time_out_for_english με τους Keith Langford, Marcus Slaughter και Mario Chalmers. Το Time Out για Αγγλικά είναι ένα μη κερδοσκοπικό website όπου σπουδαίοι παίκτες του μπάσκετ όπως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διαβάζουν αγγλικά παραμύθια στα παιδιά ενισχύοντας έτσι την εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας. Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από τα γυρίσματα, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στις 20/02, με τους αθλητές μας, να διαβάζουν παραμύθια, προσπαθούν να μιλήσουν Ελληνικά και παντού αγκαλιά με μία… μπάλα! Το ζούσαν, διασκέδασαν, και όπως έλεγαν «All for the Greek Kids». #AEKBC #Μένουμε_Σπίτι

A post shared by AEK B.C. (@aekbc) on

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
  • Μάκης Αγγελόπουλος

    Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

    Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…