Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μένει σπίτι και συνεχίζει τα live στο Instagram για να γεμίσει τον άπλετο ελεύθερο χρόνο του. Στο νέο του live ο παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς αναφέρθηκε στους αγαπημένους του παίκτες, αλλά και στο σου του.
Ο Γιάννης σε ερώτηση για τους αγαπημένους του παίκτες ανέφερε ότι είναι οι Μάικλ Τζόρνταν, Κόμπε Μπράιαντ, Κέβιν Γκαρνέτ και Κέβιν Ντουράντ. Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον αγαπημένο του rookie και είπε ότι είναι ο Τζα Μοράντ. Ο παίκτης των Μπακς δέχθηκε ερώτηση για τους Σέρβους παίκτες που του αρέσουν και ξεχώρισε τους Νίκολα Γιόκιτς, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβτις και Νεμάνια Μπιέλιτσα, αλλά τόνισε ότι μεγαλώνοντας έβλεπε τον Μίλος Τεόντοσιτς.
Ένας ακόλουθος του του είπε ότι δεν μπορεί να σουτάρει και ο Γιάννης προσποιήθηκε ότι στεναχωρήθηκε, ενώ η σύντροφος του Μαράια έκανε λόγο για haters.