Κεντρική Β' Εθνική Ο Κωλέτσης νέος τεχνικός του Ιωνικού ΝΦ!

Ο Κωλέτσης νέος τεχνικός του Ιωνικού ΝΦ!

Koletsis Niki Amarousiou

Ο Νίκος Κωλέτσης θα κάτσει στον πάγκο του Ιωνικού ΝΦ μέχρι το τέλος της σεζόν, μετά την αναβάθμιση του  Σπύρου Σταθούλη σε τεχνικό διευθυντή της ομάδας. Παράλληλα, όπως ενημέρωσε η ομάδα στο πλευρό του θα βρεθεί ο Ντίνος Κλεομενίδης.

Αναλυτικά:

«Η Διοίκηση του αντρικού τμήματος μπάσκετ, μετά και την αναβάθμιση του κοούτς κου Σταθούλη σε Τεχνικό Διευθυντή του τμήματος , είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του κου Γιώργου Κωλέτση στο τιμόνι του πρώτου προπονητή της ομάδας. Ένας άνθρωπος με εμπειρία, έχοντας δουλέψει σε πολλές ομάδες αφήνοντας πολύ καλό έργο. Τον καλοσωρίζουμε στην οικογένειά μας και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του. Δίπλα στον κο Κωλέτση θα είναι ένα δικό μας παιδί και παλιός αθλητής του συλλόγου ο κος Ντίνος Κλεομενίδης. Ο κος Κλεομενίδης είχε αγωνιστεί μέχρι και στην Α1 κατηγορία ,με τα χρώματα του ΙΩΝΙΚΟΥ ΝΦ.

ΚΩΛΕΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ… ΕΝΑ ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ :Έτος γέννησης 1973 Μπασκετική καριέρα σαν αθλητής στο Μαρούσι Ομάδες που ήταν προπονητής Νίκη αμαρουσιου -Πανερυθραϊκός -φάρος Κερατσινιου-κρονος Γέρακα -μελισσια -ΑΕΝΚ ΚΗΦΙΣΙΑΣ»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πρωτέας Βούλας: Σοβαρός τραυματισμός για Ξύδα (pic)

Ο Ξύδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλα με τα Φανάρια Νάξου Άτυχος στάθηκε …