Κεντρική Διεθνή Μαρτίνεθ: “Υπάρχει ελπίδα ότι θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα”

Μαρτίνεθ: “Υπάρχει ελπίδα ότι θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα”

pedro martinez valencia

Την αισιοδοξία που επικρατεί στις τάξεις των Ισπανών παικτών και προπονητών για συνεχίσει του πρωταθλήματος όταν ο κόσμος ξεπεράσει το πρόβλημα του κορωνοϊού περιέγραψε σε δηλώσεις του ο Πέδρο Μαρτίνεθ. Παράλληλα, ο τεχνικός της Μανρέσα μιλώντας στο «EFE», αναφέρθηκε στην οικονομική ζημιά που θα έχει η ομάδα σε περίπτωση που διακοπεί οριστικά η σεζόν, ενώ αν συνεχιστεί θα είναι αρκετά μικρότερη.

Αναλυτικά:

«Δυστυχώς, η μεγαλύτερη ανησυχία μας αυτή την στιγμή δεν είναι το μπάσκετ, αλλά η υγεία στη χώρα μας. Αναμφισβήτητα το μπάσκετ έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα για προπονητές, παίκτες και ομάδες. Ωστόσο, από την άλλη υπάρχει η ελπίδα πως όταν ξεπεράσουμε αυτό το πρόβλημα, θα επιστρέψουμε σιγά σιγά στην κανονικότητα και θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Θα ήταν ιδανικό να μας δοθεί ξανά η δυνατότητα να παίξουμε, καθώς αυτό θα σημαίνει πως ξεπεράσαμε την κρίση στην υγεία».

Για το αν τους έχει ενημερώσει η Μανρέσα για ενδεχόμενες περικοπές λόγω της αγωνιστικής απραξίας: «Η ομάδα μάς έχει ενημερώσει ήδη πως εάν δεν συνεχιστεί η σεζόν, τότε θα αντιμετωπίσει μία σημαντική οικονομική δυσκολία και αυτό είναι λογικό. Γι’ αυτό, είναι ξεκάθαρο πως εάν παίξουμε ξανά, τότε ο οικονομικός αντίκτυπος θα είναι μικρότερος».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…