Κεντρική Διεθνή Μαρτίνεθ: “Υπάρχει ελπίδα ότι θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα”

Μαρτίνεθ: “Υπάρχει ελπίδα ότι θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα”

Την αισιοδοξία που επικρατεί στις τάξεις των Ισπανών παικτών και προπονητών για συνεχίσει του πρωταθλήματος όταν ο κόσμος ξεπεράσει το πρόβλημα του κορωνοϊού περιέγραψε σε δηλώσεις του ο Πέδρο Μαρτίνεθ. Παράλληλα, ο τεχνικός της Μανρέσα μιλώντας στο «EFE», αναφέρθηκε στην οικονομική ζημιά που θα έχει η ομάδα σε περίπτωση που διακοπεί οριστικά η σεζόν, ενώ αν συνεχιστεί θα είναι αρκετά μικρότερη.

Αναλυτικά:

«Δυστυχώς, η μεγαλύτερη ανησυχία μας αυτή την στιγμή δεν είναι το μπάσκετ, αλλά η υγεία στη χώρα μας. Αναμφισβήτητα το μπάσκετ έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα για προπονητές, παίκτες και ομάδες. Ωστόσο, από την άλλη υπάρχει η ελπίδα πως όταν ξεπεράσουμε αυτό το πρόβλημα, θα επιστρέψουμε σιγά σιγά στην κανονικότητα και θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Θα ήταν ιδανικό να μας δοθεί ξανά η δυνατότητα να παίξουμε, καθώς αυτό θα σημαίνει πως ξεπεράσαμε την κρίση στην υγεία».

Για το αν τους έχει ενημερώσει η Μανρέσα για ενδεχόμενες περικοπές λόγω της αγωνιστικής απραξίας: «Η ομάδα μάς έχει ενημερώσει ήδη πως εάν δεν συνεχιστεί η σεζόν, τότε θα αντιμετωπίσει μία σημαντική οικονομική δυσκολία και αυτό είναι λογικό. Γι’ αυτό, είναι ξεκάθαρο πως εάν παίξουμε ξανά, τότε ο οικονομικός αντίκτυπος θα είναι μικρότερος».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Από τις λίστες Παναθηναϊκού και ΑΕΚ στην Μπουρζ! (pic)

Ακούστηκε μέσα στην σεζόν τόσο για τον Παναθηναϊκό, όσο και για την ΑΕΚ, ωστόσο ανακοινώθη…