Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός H ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για την τιμωρία του Ολυμπιακού

H ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για την τιμωρία του Ολυμπιακού

pao logo

Ανακοίνωση σε ειρωνικό ύφος εξέδωσε ο Παναθηναϊκός σχετικά με την τιμωρία του Ολυμπιακού για όσα έγιναν στο ΣΕΦ κατά τη διάρκεια του ντέρμπι αιωνίων. Η “πράσινη” ΚΑΕ αναφέρθηκε και στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων, όπου οι “πράσινοι” είχαν τιμωρηθεί με μεγαλύτερο πρόστιμο και μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών.

Αναλυτικά:

“Η KAE Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ χαιρετίζει την εξαντλητική τιμωρία των 38.000 ευρώ που επέβαλε η Euroleague στην KAE Ολυμπιακός για την έλλειψη στοιχειωδών μέτρων ασφάλειας κατά τον προχθεσινό αγώνα Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας που επέφερε την δυνατότητα σε διαπιστευμένους ανθρώπους της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και σε αγνώστους κουκουλοφόρους να επιτεθούν σε μέλη της αποστολής μας κατά την είσοδο στο γήπεδο πριν την έναρξη του αγώνα, κατά την διάρκεια του ημιχρόνου, όπως και στα αποδυτήρια της ομάδας μας, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει η σωματική τους ακεραιότητα και να αναγκαστούν να αποχωρήσουν προτού καν τελειώσει ο αγώνας.

Θυμίζουμε ότι και στον αγώνα του πρώτου γύρου στις 6/12 είχε επιβληθεί τιμωρία στον Παναθηναϊκό ύψους 54 .001 ευρώ, αλλά και μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για την ύπαρξη πολλών καπνογόνων στην εξέδρα. Πρόκειται για αποφάσεις που πραγματικά συνδράμουν τα μέγιστα στο πόλεμο με την βία και δημιουργούν ένα πλαίσιο αξιοκρατίας και αντικειμενικότητας στο προϊόν της Euroleague”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Χουγκάζ: «Όλοι μαζί για ένα ιστορικό αποτέλεσμα»

Μήνυμα προς τον κόσμο έστειλε ο Νίκος Χουγκάζ. Ο διεθνής φόργουορντ του Περιστερίου, Νίκος…