Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ ΕΣΑΚΕ για Στάνκοβιτς: “Άφησε την σφραγίδα του στην εξέλιξη του μπάσκετ τις τελευταίες δεκαετίες”

ΕΣΑΚΕ για Στάνκοβιτς: “Άφησε την σφραγίδα του στην εξέλιξη του μπάσκετ τις τελευταίες δεκαετίες”

Το παγκόσμιο μπάσκετ θρηνεί την απώλεια ενός εμβληματικού παράγοντα του αθλήματος, του Μπόρισλαβ Στάνκοβιτς, ο οποίος απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 95 ετών. Ο ΕΣΑΚΕ, με ανακοίνωση του εξέφρασε την θλίψη του για την απώλεια του, ενώ παράλληλα τόνισε ότι άφησε την σφραγίδα του στις εξελίξεις των τελευταίων δεκαετιών.

Αναλυτικά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος εκφράζουν την θλίψη τους για την απώλεια του Μπόρισλαβ Στάνκοβιτς.

Ο εκλιπών υπήρξε από τις κορυφαίες φυσιογνωμίες στην ιστορία του παγκόσμιου μπάσκετ. Υπηρέτησε το αγαπημένο του άθλημα ως παίκτης, προπονητής και για 27 χρόνια ως Γενικός Γραμματέας της FIBA. Άφησε την «σφραγίδα» του στις εξελίξεις των τελευταίων δεκαετιών και συνέβαλε αποφασιστικά στην διάδοση και εξάπλωση του μπάσκετ σε όλο τον πλανήτη.

Θα τον θυμόμαστε για την προσφορά του στο μπάσκετ, το ήθος του και για την αγάπη του για την Ελλάδα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του, κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του Μπόρισλαβ Στάνκοβιτς

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ – Αφιέρωμα στον Κολοσσό Ρόδου

Ο ΕΣΑΚΕ μέσω της ιστοσελίδας του, έκανε εκτενές αφιέρωμα στον Κολοσσό Ρόδου, για τον οποίο…