Κεντρική Ελλάδα Αφαίρεσαν τα στεφάνια από τις μπασκέτες στη Γλυφάδα (pic)

Αφαίρεσαν τα στεφάνια από τις μπασκέτες στη Γλυφάδα (pic)

Σε δραστικά μέτρα προχώρησε ο Δήμος Γλυφάδας, για να κρατήσει τους Δημότες του στο σπίτι. Ο κόσμος δεν άκουσε τις αρχές, που ζητούν από όλους να καθίσουν σπίτι για να μην εξαπλωθεί ο κορωνοϊός, κι έτσι ο Δήμος πήρε την κατάσταση στα χέρια του. Αποφάσισε λοιπόν να βγάλει από τις μπασκέτες τα στεφάνια, για να μην μπορούν παιδιά και μεγάλοι να πηγαίνουν να παίζουν μπάσκετ και να «αναγκαστούν» να υπακούσουν τις οδηγίες των αρχών.

Αναλυτικά:

“Υποχρεωθήκαμε να αφαιρέσουμε τα στεφάνια από τις μπασκέτες σε κεντρική αθλητική εγκατάσταση της πόλης μας γιατί δυστυχώς, παρά τις απαγορεύσεις, πολλοί απείθαρχοι – μικροί αλλά και μεγάλοι – συμπολίτες μας όχι μόνο δεν έμειναν σπίτι το Σαββατοκύριακο, αλλά ήθελαν να παίξουν και μπασκετάκι .

Δεν θα σταματήσουμε να εποπτεύουμε εντατικά όλες τις υποδομές της πόλης μας που δεν πρέπει με κανένα τρόπο να λειτουργούν τις επόμενες μέρες.
Θα παρεμβαίνουμε συνεχώς με κάθε τρόπο που θα μας διασφαλίσει ότι η κάθε απαγόρευση θα γίνει σεβαστή για το καλό όλων .

Επιτρέψτε μου να επαναλάβω και πρέπει να το καταλάβουμε όλοι, ότι μόνο αν ο καθένας από εμάς αναλάβει την ατομική ευθύνη που του αναλογεί,
θα μπορέσουμε όλοι μαζί να ξεπεράσουμε τη μεγάλη δυσκολία που αντιμετωπίζουμε αυτή την περίοδο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (17/5)

Η αναμέτρηση του Προμηθέα με το Περιστέρι για τα πλέι οφ της Basket League ξεχωρίζει από τ…