Κεντρική Basket League Άρης A.Σ. Άρης σε Γουλιέλμο: “Περιθώρια για χρονοτριβή δεν υπάρχουν πλέον, δώσε τις μετοχές άμεσα”

A.Σ. Άρης σε Γουλιέλμο: “Περιθώρια για χρονοτριβή δεν υπάρχουν πλέον, δώσε τις μετοχές άμεσα”

Ο Α.Σ. Άρης εκτός από τα όσα σημαντικά κάνει για το τμήμα μπάσκετ την τρέχουσα περίοδο, καλείται να προγραμματίσει και την “επόμενη μέρα” της ομάδας, αλλά για να το κάνει αυτό ζητά την άμεση παραχώρηση των μετοχών από τον Δημήτρη Γουλιέλμο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Πέρασαν τρεις μήνες (09/12/2020) από τη μέρα που ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Δημήτρης Γουλιέλμος, ενημέρωσε τον Α.Σ. ΑΡΗΣ ότι αποχωρεί από τα κοινά της ομάδας.

Η ομάδα μπάσκετ ήταν στα πρόθυρα της κατάρρευσης, εντός κι εκτός παρκέ. Δύο δρόμοι υπήρχαν. Ο πρώτος ήταν ο Α.Σ. να βγει μπροστά και να αναλάβει τα ηνία προσπαθώντας να αποτρέψει το μοιραίο. Ο δεύτερος, βλέποντας την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί, να μη «βάλει τα χέρια του στη φωτιά». Τέτοιο δίλημμα δεν τέθηκε ποτέ στον Ερασιτέχνη. Όταν ένα «παιδί» σου νοσεί, κάνεις ό,τι μπορείς να το βοηθήσεις να γιατρευτεί και να ξανασταθεί στα πόδια του, δεν το αφήνεις στη μοίρα του. Έτσι, ο Α.Σ. προχώρησε άμεσα σε διορισμό προσωρινής διοίκησης.

Στις 09/12, ο Α.Σ. ζήτησε από το μεγαλομέτοχο να δεσμευτεί δημόσια ότι θα παραχωρήσει άνευ τιμήματος τις μετοχές όταν του ζητηθεί. Σχετική δημόσια δέσμευση δεν υπήρξε και ο Α.Σ. προχωρά στο επόμενο βήμα.

Ζητούμε από τον Δημήτρη Γουλιέλμο να παραχωρήσει άμεσα τις μετοχές της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, σε εννέα φυσικά πρόσωπα, όπως ορίζει ο νόμος, τα οποία έχουν ήδη βρεθεί και είναι έτοιμα για να μοιραστούν ισομερώς τις μετοχές της ΚΑΕ.

Ζητούμε άμεση απάντηση από τον ιδιοκτήτη, ώστε να απεμπλακεί και μετοχικά από την ΚΑΕ ΑΡΗΣ και να μπορέσει ο Α.Σ. να δρομολογήσει τις εξελίξεις για την «επόμενη μέρα» του τμήματος μπάσκετ, το οποίο τα τελευταία χρόνια είναι διασωληνωμένο και προσπαθεί να μείνει στη ζωή με «ενέσεις», από ανθρώπους που δε συμβιβάστηκαν με την ιδέα ότι η ναυαρχίδα του συλλόγου μπορεί να διαλυθεί και φυσικά από τη συνεισφορά του κόσμου της ομάδας, ο οποίος ενσάρκωσε το σύνθημα «πως δε σ’ άφησα στα δύσκολα».

Περιθώρια για χρονοτριβή δεν υπάρχουν πλέον. Ο Δημήτρης Γουλιέλμος καλείται να κάνει, ως μεγαλομέτοχος και μέλος της οικογένειας του ΑΡΗ, την πρώτη κίνηση. Κι αυτή είναι μόνο μία: Η παραχώρηση των μετοχών της ΚΑΕ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Γκάλης: «Μας έλειπε ένας παίκτης φόβητρο»

O Nίκος Γκάλης παραχώρησε μία μεγάλη συνέντευξη και αναφέρθηκε σε πολλά και ενδιαφέροντα θ…