Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Βγαίνει μπροστά ο Βαγγέλης Λιόλιος!

Βγαίνει μπροστά ο Βαγγέλης Λιόλιος!

Άλλαξε η ΕΟΚ του Λιόλιου;

Ο Βαγγέλης Λιόλιος μέσω μιας πρωτοποριακής πλατφόρμας ανοίγει τη συζήτηση γύρω από το ελληνικό μπάσκετ. Ο ισχυρός άνδρας του Προμηθέα Πάτρας αναλαμβάνει πρωτοβουλία για την επόμενη ημέρα του αθλήματος, για το μπάσκετ που οραματιζόμαστε.

Αναλυτικά:

«Σε μια περίοδο-σταυροδρόμι για το μπάσκετ, το άθλημα που μας έχει χαρίσει μοναδικές διακρίσεις σε εθνικό και συλλογικό επίπεδο, ο Βαγγέλης Λιόλιος, Πρόεδρος του ΑΣΠ Προμηθέας, αναλαμβάνει πρωτοβουλία για την επόμενη ημέρα του αθλήματος, για το μπάσκετ που οραματιζόμαστε. Με όρεξη για ουσιαστική δουλειά και ανιδιοτελή προσφορά, με σύμμαχο την αλήθεια και την εμπειρία, με επιτυχημένη πορεία στον αθλητικό και επιχειρηματικό στίβο και με όραμα το μπάσκετ που όλοι θέλουμε, ο Βαγγέλης Λιόλιος ανοίγει τη συζήτηση που θα βρει τελικό νικητή το άθλημα.

Βασική πεποίθηση του Βαγγέλη Λιόλιου είναι πως το δύσκολο αυτό εγχείρημα απαιτεί διάλογο και ευρύτερες συμμαχίες. Γι’ αυτό, το επόμενο διάστημα μέσω της ανοιχτής πλατφόρμας https://dwsepasa.gr/ που βρίσκεται από σήμερα στον αέρα προσκαλεί την μπασκετική κοινότητα, αλλά και κάθε Έλληνα φίλαθλο που αγαπά το άθλημα, να πάρουν μέρος. Για να ακουστεί η δική τους φωνή, καθώς και οι προτάσεις τους στο πλαίσιο της κοινής προσπάθειας για ένα καλύτερο αύριο για το μπάσκετ.

Οι βασικοί πυλώνες αυτής της δημόσιας συζήτησης είναι οι ακόλουθοι:
-Ενίσχυση των σωματείων-Ανάπτυξη με εθνική στρατηγική και έμφαση στην εθνική ομάδα
-Πραγματική διάκριση εξουσιών στη λειτουργία της ΕΟΚ
-Απόλυτη διαφάνεια
-Πέρασμα στη σύγχρονη εποχή και πλήρης ηλεκτρονική διασύνδεση της ΕΟΚ
-Αυτοτέλεια και συνύπαρξη

Το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ απαιτεί ανοιχτό διάλογο. Γι’ αυτό, θέλουμε να ακουστεί η δική σου φωνή αλλά και όλων αυτών που αγαπούν την καλαθοσφαίριση και ονειρεύονται ένα καλύτερο αύριο για το αγαπημένο τους άθλημα. Μοιράσου μαζί μας τις απόψεις, τις προτάσεις και τις ιδέες σου και #DWSEPASA στον επόμενο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…