Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Συνεχίζει την… δουλειά δίχως Σμιθ! Αδικαιολόγητα απών και την Τρίτη

Συνεχίζει την… δουλειά δίχως Σμιθ! Αδικαιολόγητα απών και την Τρίτη

smith paok e1579640534231

Το “προσωπικό πρόβλημα” που ήταν ο… λόγος σύμφωνα με την πλευρά του ΠΑΟΚ ότι ο Ανταμ Σμιθ δεν συμμετείχε στο All Star Game, έγινε για δεύτερη μέρα… “αδικαιολόγητα απών” από την προπόνηση. Ο Αμερικανός -όπως ήταν αναμενόμενο- δεν πήρε μέρος ούτε την Τρίτη στην προπόνηση και μένει να φανεί αν βρεθεί η χρυσή τομή με την πλευρά του παίκτη ή αν αυτός αποχωρήσει οριστικά από τον “Δικέφαλο”.

Η ΚΑΕ αναφέρει:

“Με διπλό πρόγραμμα (πρωί και απόγευμα) συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ. Το πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε νωρίς το πρωί με ασκήσεις στο γυμναστήριο (βάρη) και σουτ και συνεχίστηκε το απόγευμα με προπόνηση τακτικής, υπό τις οδηγίες του Κώστα Μέξα.

Ο Σταύρος Σχίζας, για δεύτερη συνεχόμενη μέρα συμμετείχε σε κανονικούς ρυθμούς στο πρόγραμμα της ομάδας, έχοντας μπει πλέον στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, με την επανέναρξη της EKO Basket League.

Αδικαιολόγητα απών και από το σημερινό πρόγραμμα ήταν ο Adam Smith.

Το πρόγραμμα της ομάδας θα συνεχιστεί την Τετάρτη με μία προπόνηση.

Να σημειωθεί ότι από ένα σημαντικό μέρος της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ θα απουσιάσουν, λόγω των υποχρεώσεων τους με τις Εθνικές ομάδες, οι τρεις διεθνείς παίκτες Βαγγέλης Μαργαρίτης (Ελλάδα), Aaron Best (Καναδάς), M.J. Rhett (Δομινικανή Δημοκρατία)”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…