Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Στον Ντεσόν Τόμας εστίασε η Ευρωλίγκα! (vid)

Στον Ντεσόν Τόμας εστίασε η Ευρωλίγκα! (vid)

DeShaun Thomas

Τον Παναθηναϊκό αφορά το σημερινό “focus” της Ευρωλίγκα με τους διοργανωτές να επιλέγουν έναν από τους σημαντικότερους παίκτες του Ρικ Πιτίνο. Ο λόγος για τον Ντεσόν Τόμας, με την Ευρωλίγκα να  αναφέρεται στο ταλέντο του και όσα προσφέρει στην ομάδα του Παναθηναϊκού.

Ο Αμερικανός φόργουορντ δήλωσε στην
κάμερα της Ευρωλίγκας: «Είμαι πολύ καλά, πολλοί λένε ότι βρίσκεσαι στην καλύτερη φάση της καριέρας σου έχεις πολλά περισσότερα να δώσεις, εγώ νιώθω τέλεια. Νιώθω ώριμος και άνετος σχετικά με την κατανόηση του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Παίζω καλά και ελπίζω να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα.

Ο Ρικ Πιτίνο δήλωσε: «Απ’ όλους τους παίκτες της ομάδας με τον Τόμας ήμασταν από τη στιγμή που ήρθα πολύ κοντά. Του είχα πει ότι έχει να δώσει πολύ περισσότερα στο παιχνίδι του απ’ αυτά που δείχνει και τώρα είναι κατά τη γνώμη μου ένας από τους καλύτερους παίκτες της Ευρωλίγκα» για να προσθέσει ο Ταϊρίς Ράις: «Τον χρειαζόμαστε γι’ αυτό ακριβώς που είναι. Παίρνει πολλά σουτ, έχει βελτιωθεί στην άμυνα, είναι καθοριστικός».

Παράλληλα, ο Τζίμερ Φριντέτ τόνισε: «Μπορεί πραγματικά να σκοράρει, δίποντα, τρίποντα, μπορεί να ποστάρει, έχει πολλή ενέργεια, παίρνει πολλά ριμπάουντ και βοηθάει αμυντικά. Ανοίγει τον χώρο και μας δίνει πολλές επιλογές».

Ο Τόμας έκλεισε μιλώντας για τον εαυτό του λέγοντας: «Είμαι ανταγωνιστικός, όλα έχουν να κάνουν με τη νίκη και την προσπάθεια να φτάσουμε στο Final-4. Βελτιώθηκα, εξελίχθηκα και σταδιακά κέρδισα τον σεβασμό. Νιώθω καλά που θεωρούμαι από τους βετεράνους πλέον της ομάδας, με φωνάζουν έτσι κι οι συμπαίκτες μου, οι μικρότεροι δείχνουν να θέλουν να μάθουν απ’ εμένα. Δεν είμαι τόσο μεγάλος, είμαι 28, αλλά νιώθω τον σεβασμό».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Διέρρηξαν το σπίτι του Βιλντόζα

Οι κλέφτες έδρασαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Θύμα δι…