Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Το δύσκολο είναι πως μαζευόμαστε 3-4 μέρες πριν τα ματς”

“Το δύσκολο είναι πως μαζευόμαστε 3-4 μέρες πριν τα ματς”

leuteris bochoridis ethniki andres ellada voulgaria

Λευτέρης Μποχωρίδης ήταν ο κορυφαίος για την Εθνική μας στην πρεμιέρα των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2021. Ο Έλληνας γκαρντ μετά το ματς με τη Βουλγαρία τόνισε ότι είναι δύσκολο ότι μαζεύονται 3-4 ημέρες πριν το ματς, αλλά υπάρχει και εύκολο κομμάτι κι αυτό είναι ότι γνωρίζονται όλα τα παιδιά μεταξύ τους.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ:

“Το δύσκολο κομμάτι είναι πως μαζευόμαστε 3-4 μέρες πριν τα ματς και πρέπει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να προετοιμαστούμε. Το εύκολο είναι το καλό κλίμα που έχουμε. Γνωριζόμαστε μεταξύ μας και είμαστε χαρούμενοι που αρχίσαμε καλά και θέλουμε την πρόκριση.

Προετοιμαστήκαμε σωστά σίγουρα. Μας νοιάζει το πώς θα παίξουμε εμείς. Αν κάναμε αυτά που έπρεπε δεν θα είχαμε πρόβλημα. Εμείς κάναμε πιο δύσκολο το παιχνίδι. Από χαζά λάθη τους δώσαμε καλάθια. Εμείς το κάναμε πιο δύσκολο, έπρεπε από την αρχή να μπούμε πιο δυνατά και να έχουμε το ίδιο πάθος.

Όταν μαζεύεσαι 3 μέρες πριν είναι πιο δύσκολο. Όλοι πρέπει να κάνουμε 1 βήμα πίσω και να βοηθήσει ο καθένας. Είναι σημαντικό να έχεις καλό κλίμα και να έχουμε ανάλογη συνέχεια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…