Κεντρική Ελλάδα Κύπελλο “Σπουδαίο επίτευγμα για τον Προμηθέα η συμμετοχή στον τελικό”

“Σπουδαίο επίτευγμα για τον Προμηθέα η συμμετοχή στον τελικό”

kaselakis

Σπουδαίο επίτευγμα για τον Προμηθέα χαρακτήρισε την συμμετοχή στον τελικό του κυπέλλου ο Λεωνίδας Κασελάκης σε δηλώσεις του στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου του παιχνιδιού. Παράλληλα, ο παίκτης της ομάδας του Μάκη Γιατρά τόνισε πως πρέπει να γίνει κάτι άμεσα, αναφορικά με  την παρουσία οπαδών διαφορετικών ομάδων σε έναν τελικό.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Είναι πολύ μεγάλη τιμή και σπουδαίο επίτευγμα. Αποκλείσαμε το φαβορί, τον Παναθηναϊκό και απέχουμε 40 λεπτά από το τρόπαιο. Απέναντί μας θα έχουμε μια μεγάλη ομάδα. Πάει περίπατο το ποιος το θέλει περισσότερο. Και οι δύο το θέλουν και θα το δείξουν στο παρκέ. Θέλω η ομάδα μου να παίξει το μπάσκετ που έχει δείξει τελευταία. Και οι δύο ομάδες εκπροσωπούν την Ελλάδα επάξια στην Ευρώπη. Εύχομαι να το ευχαριστηθεί ο κόσμος. 

Σίγουρα λέμε εδώ και χρόνια πως το προτιμούμε διαφορετικά. Οι συνθήκες δεν είναι κατάλληλες, αλλά άμεσα πρέπει να γίνει κάτι για να γίνει γιορτή του ελληνικού μπάσκετ και να το απολαμβάνουμε και όχι να υπάρχουν απαγορεύσεις. Πρέπει να γίνει κάτι άμεσα και όχι ευχολόγια. Είναι κρίμα ένα γήπεδο σαν του Ηρακλείου να μην φιλοξενεί παραπάνω ομάδες και με κόσμο όλων των ομάδων. Ποια είναι η διαφορά στους οπαδούς; Όλοι θέλουν να κερδίζουν οι ομάδες τους, αλλά πρώτα θέλουμε το μπάσκετ να προοδεύει. Το Κύπελλο σε όλη την Ευρώπη είναι η κορύφωση της σεζόν».

Για το γεγονός πως έχει συνεργαστεί και ξέρει καλά τον τεχνικό της ΑΕΚ: «Έχω δώσει τα πάντα σημειωμένα. Έχω συνεργαστεί με τον κόουτς, ξέρω το παιχνίδι του. Πλέον ο κόουτς έχει τους συνεργάτες του και μπορεί να θέσει το πλάνο που θα κινηθούμε σε άμυνα και επίθεση. Από εκεί και πέρα, ο κόουτς Παπαθεοδώρου θέλει να ελέγχει τον ρυθμό να πηγαίνει σε πιο σεταρισμένο παιχνίδι για να το ελέγχει. Εμείς θα πρέπει να παίξουμε στο δικό μας ρυθμό. Αυτό θα γίνει στις χαμένες μπάλες και στα ριμπάουντ»

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
  • Μάκης Αγγελόπουλος

    Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

    Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…