Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin “Όλοι έχουν καταλάβει την σημασία του αγώνα με τον Προμηθέα”

“Όλοι έχουν καταλάβει την σημασία του αγώνα με τον Προμηθέα”

pantazopoulos gsp e1679080005580

Το Περιστέρι μετά την πρόκριση του στην φάση των “16” του basketball champions league, επικεντρώνεται στον ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Προμηθέα στην Πάτρα την προσεχή Τετάρτη (12/2, 17:00). Ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ, Γιώργος Πανταζόπουλος, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας τόνισε ότι άπαντες στην ομάδα έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα του αγώνα και ετοιμάζονται να πάνε στην Πάτρα για την νίκη.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Η ομάδα μας, μετά την μεγάλη επιτυχία και την πρόκριση της στους 16 του Basketball Champions League στην πρώτη συμμετοχή της, αφήνει πίσω τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και συγκεντρώνεται για ένα παιχνίδι που θα μας δώσει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου. Ένα γεγονός πολύ σημαντικό, καθώς θα είναι η πρώτη φορά που θα διεκδικήσουμε έναν τίτλο και άπαντες στο Σύλλογο έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα του συγκεκριμένου αγώνα», δήλωσε ο γενικός διευθυντής των «κυανοκιτρίνων» και συμπλήρωσε:

«Όλοι στην ομάδα έχουν καταλάβει την σπουδαιότητα της αναμέτρησης με τον Προμηθέα και ετοιμαζόμαστε να κατέβουμε στην Πάτρα, για να πάρουμε τη νίκη. Μία νίκη που την θέλουν όλοι στον οργανισμό του Περιστερίου και την περιμένει όλος ο κόσμος στο Περιστέρι».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Σπανούλης: «Ένα επίτευγμα που δεν το συναντάς συχνά»

Στην έως τώρα πορεία του Περιστερίου αναφέρθηκε ο Βασίλης Σπανούλης. Μετά την εκτός έδρας …