Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Νίκη με Άρη για να κοιτάξουμε ψηλότερα”

“Νίκη με Άρη για να κοιτάξουμε ψηλότερα”

kalogiannidis kolossos

Ο Κολοσσός μετά την μεγάλη διακοπή του πρωταθλήματος υποδέχεται αύριο τον διψασμένο για νίκες Άρη στην Ρόδο. Ο Φίλιππος Καλογιαννίδης μιλώντας στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, αναφέρθηκε στην εκτός έδρας νίκη επί του ΠΑΟΚ, την μεγάλη διακοπή, τις δύο νίκες της εθνικής, αλλά και το αυριανό παιχνίδι τονίζοντας ότι με νίκη η ομάδα του θα έχει την δυνατότητα να κοιτάει ψηλότερα στην βαθμολογία.

Διαβάστε αναλυτικά:

Καλησπέρα φίλοι μου,

Ξανά εδώ παρέα, μετά απ’ αυτή τη μεγάλη διακοπή και έχοντας πλέον μπει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Είμαστε χαρούμενοι που επιστρέφουμε σε αγωνιστική δράση, γιατί σίγουρα σε κάθε αθλητή, εκτός από την προπόνηση, η μεγαλύτερη επιθυμία είναι ο αγώνας και η νίκη που του δίνει τεράστια χαρά!

Είχαμε χρόνο να ξεκουραστούμε, να συγκροτηθούμε ακόμα περισσότερο, να δώσουμε ένα φιλικό αγώνα και να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για το επόμενο παιχνίδι.

Όσον αφορά την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, καταφέραμε να φύγουμε με το ροζ φύλλο αγώνα και να πάρουμε μια πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη! Ήμασταν συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, έχοντας κάποια μικρά κενά διαστήματα, αλλά δεν ήταν αρκετά για να επιτρέψουμε στον ΠΑΟΚ να φύγει νικητής!

Πέρα από το αγωνιστικό, με αφορμή και τον αρκετό χρόνο που είχαμε, επισκεφθήκαμε το κολέγιο Ρόδου και τους ευχαριστούμε για την πρόσκληση! Παίξαμε με τα παιδιά, μοιράσαμε αυτόγραφα και περάσαμε πολύ όμορφα μαζί τους.

‪Την Πέμπτη το βράδυ, μας έκανε ο κ. Χατζηλαζάρου το τραπέζι και δειπνήσαμε όλοι μαζί! Σίγουρα είναι όμορφο να έρχεσαι ακόμα πιο κοντά με τους συμπαίκτες και τους προπονητές σου γιατί σε βοηθάει για να ξεφύγεις και λίγο από την καθημερινότητα!‬

Παράλληλα προετοιμαζόμαστε για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Άρη. Είναι ένα παιχνίδι που άμα καταφέρουμε να το κερδίσουμε, μπορούμε να κοιτάξουμε και ψηλότερα στο πρωτάθλημα. Αντιθέτως μια ήττα, θα μας κρατήσει και πάλι χαμηλά.

Θέλουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα να ξεφύγουμε και να ξεμπλέξουμε οριστικά από τις τελευταίες θέσεις του πρωταθλήματος. Σίγουρα δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι. Ο Άρης πλέον παίζει τα τελευταία του χαρτιά και θα έρθει με μοναδικό σκοπό να κερδίσει.

Η άμυνα γι’ άλλη μια φορά θα μας δώσει ένα μεγάλο προβάδισμα για τη νίκη. Είναι ένας αγώνας στην έδρα μας, πρέπει να επιβάλλουμε το ρυθμό μας και περιμένουμε τον κόσμο στο πλάι μας να μας βοηθήσει γι άλλη μια φορά!

Κλείνοντας θα ήθελα να αναφερθώ στην επιτυχία της Εθνικής μας ομάδας που κατάφερε να κάνει το 2/2 στις υποχρεώσεις που είχε και να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια και στην ΑΕΚ για την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος!

Τα λέμε την επόμενη φορά,

Φίλιππος

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …