Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Να προσεγγίσουμε τον αγώνα ως… must win”

“Να προσεγγίσουμε τον αγώνα ως… must win”

rice e1572684698347

O Παναθηναϊκός αναχώρησε για το Βελιγράδι ενόψει της αναμέτρησης με τον Ερυθρό Αστέρα για την 23η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Ο Ταϊρίς Ράις αναφερόμενος στην αυριανή αναμέτρηση την χαρακτήρισε πολύ κρίσιμη, τονίζοντας ότι πρέπει να προσεγγίσουν το παιχνίδι ως must win.

Αναλυτικά:

«Πρόκειται για ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Προερχόμαστε από μια σκληρή εκτός έδρας ήττα από την Βαλένθια και πρέπει να προσεγγίσουμε τον αγώνα με τον Αστέρα ως… must win. Ξέρουμε πολύ καλά πως αν δεν τα καταφέρουμε θα μπλέξουμε σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση και θα μας πάει πολύ πίσω. Είναι δεδομένο πως πρέπει να το αντιμετωπίσουμε ως ένα πολύ καθοριστικό ματς που πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία».

Για τα στοιχεία που θα πρέπει να βελτιώσει η ομάδα προκειμένου να τα καταφέρει στο Βελιγράδι:

«Η άμυνα είναι σίγουρα ένα σημαντικό στοιχείο που πρέπει να βελτιώσουμε. Η άμυνα είναι πολύ σημαντικό κομμάτι για μια ομάδα. Όταν παίζεις καλή άμυνα παίρνεις ενέργεια. Στη Βαλένθια ήμασταν κάκιστοι στην άμυνα για τρία δεκάλεπτα. Στο τελευταίο παίξαμε εξαιρετική άμυνα, δεχθήκαμε μόλις 14 πόντους, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να βγούμε στο ματς με σωστή προσέγγιση από την αρχή μέχρι το τέλος, απέναντι σε μια ομάδα πιο σκληρή, που παίζει πιο έξυπνα στην άμυνα σε σχέση με τη Βαλένθια».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αντίδραση και ισοφάριση ψάχνει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός στο 2ο ματς με τη Μακάμπι θέλει μόνο νίκη. Να διορθώσει ότι χάλασε στο 1ο π…