Κεντρική Basket League Άρης “Δύσκολη ήττα, πιστεύω στην ομάδα”

“Δύσκολη ήττα, πιστεύω στην ομάδα”

savvas kamperidis aris

Ο Άρης έφτασε μια ανάσα από το να κάνει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στην φετινή basket league, ωστόσο στο τέλος γνώρισε την ήττα με 90-86 από τον Κολοσσό στην Ρόδο. Ο Σάββας Καμπερίδης στις δηλώσεις του στην συνέντευξη τύπου του αγώνα χαρακτήρισε δύσκολη την ήττα, ενώ παράλληλα εξέφρασε την πίστη του στην ομάδα του.

Αναλυτικά:

«Είναι μια πολύ δύσκολη ήττα για εμάς, γιατί ελέγχαμε τον αγώνα. Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια και φαίνεται και από τα ριμπάουντ που είχαμε σε σχέση με αυτά που πήρε ο αντίπαλος. Τις τελευταίες εβδομάδες είχαμε πολύ μεγάλες δυσκολίες και λόγω Εθνικών ομάδων και με δεδομένο ότι έχουμε μικρό ρόστερ, οδήγησε στο ότι επηρεάστηκαν οι παίκτες μας στο τέλος του αγώνα. Οι παίκτες του Κολοσσού πίεσαν στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Όταν τα παιχνίδια πηγαίνουν έτσι, πρέπει να βρίσκουμε τρόπο για να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Ο δρόμος μας είναι δύσκολος, αλλά εγώ πιστεύω στην ομάδα. Αν παρουσιάζουμε το πρόσωπο που δείχνουμε στα εντός έδρας παιχνίδια αλλά και στο σημερινό, θα πετύχουμε τον στόχο μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…