Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Ανεκτίμητη η παρουσία του Ζήση στην ομάδα”

“Ανεκτίμητη η παρουσία του Ζήση στην ομάδα”

grant e1580828539694

Με τα καλύτερα λόγια για τον Νίκο Ζήση και την παρουσία του στην ΑΕΚ μίλησε ο Τζεράι Γκραντ στο πλαίσιο της media day των κιτρινόμαυρων ενόψει της αυριανής αναμέτρησης κόντρα στην Ανβίλ. Συγκεκριμένα, χαρακτήρισε ανεκτίμητη την παρουσία του στην ομάδα, ενώ παράλληλα σχολίασε την πιθανότητα να κάνει αύριο ρεκόρ στα ριμπάουντ, τονίζοντας ότι αν αυτό συνδυαστεί με νίκη θα είναι υπέροχο.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Νιώθω καλά. Έχουμε κάποιους τραυματισμούς, κάποιοι έφυγαν, άλλοι ήρθαν κι έγιναν αρκετές αλλαγές συμπτωματικά όταν ήρθα εγώ, αλλά νομίζω πως τα καταφέρνουμε πολύ καλά», δήλωσε αρχικά.

Για το ματς με την Ανβίλ: «Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι. Ο προπονητής μας έχει προετοιμάσει πολύ καλά. Είναι στο δικό μας χέρι να εκτελέσουμε καλά το πλάνο.»

Για τον Νίκο Ζήση: «Είναι εξαίρετος πόιντ γκαρντ και πασέρ (σ.σ. ο Ζήσης), είναι ηγέτης και μας βοηθάει όλους να μένουμε ενωμένοι κι έχει επίσης την ικανότητα να λάμπει στο παιχνίδι. Είναι ανεκτίμητη η παρουσία του στην ομάδα.»

Για το ρεκόρ του στα ριμπάουντ: «Αλήθεια; Δεν το ήξερα! Είναι ενδιαφέρον! Μου δίνει σίγουρα παραπάνω κίνητρο, αν και τα ριμπάουντ είναι ήδη η δουλειά μου στην ομάδα. Κάνω ό,τι μπορώ αμυντικά κι ό,τι άλλο μου ζητήσει ο προπονητής. Αν μπορώ να το συνδυάσω αυτό με τη νίκη, θα είναι υπέροχα»

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
  • Μάκης Αγγελόπουλος

    Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

    Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…