Κεντρική Ελλάδα Κύπελλο “Αν μπορούσα θα έβγαζα εκτός τελικού τον Ματσιούλις λόγω προσωπικότητας”

“Αν μπορούσα θα έβγαζα εκτός τελικού τον Ματσιούλις λόγω προσωπικότητας”

Γιατράς

Μια μέρα έμεινε για την διεξαγωγή του κυπέλλου Ελλάδας στα “Δύο Αοράκια” του Ηρακλείου Κρήτης ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Προμηθέα. Ο τεχνικός των Πατρινών σε δηλώσεις του στην συνέντευξη τύπου του αγώνα τόνισε ότι αν μπορούσε να βγάλει εκτός τελικού έναν παίκτη της ΑΕΚ αυτός θα ήταν ο Γιόνας Ματσιούλις λόγω της προσωπικότητας του.

Διαβάστε αναλυτικά:

 «Καλησπέρα. Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που βρισκόμαστε στην Κρήτη. Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Έχουμε τα πάντα για να είναι άνετη η παραμονή μας. Ελπίζουμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι αύριο. Σκοπός μας είναι να πάρουμε το κύπελλο. Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια μεγάλη ομάδα. Θα είμαστε προετοιμασμένοι».

Για το γεγονός πως η ομάδα του παίζει συνεχώς «τελικούς» το τελευταίο διάστημα: «Οι προηγούμενοι αγώνες ήταν… τελικοί εντός εισαγωγικών. Αύριο είναι ο πραγματικός τελικός. Έχουμε παίξει τέτοια παιχνίδια και οι δύο ομάδες είναι συνηθισμένες σε τέτοια παιχνίδια. Είμαστε έτοιμοι. Θα κάνουμε και προπόνηση σήμερα και όλοι είμαστε υγιείς. Θα προσπαθήσουμε. Ξέρουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της ΑΕΚ, όπως και η ΑΕΚ τα δικά μας».

Για τα… sos που θα δώσει στους παίκτες του: «Η ΑΕΚ είναι μια γεμάτη ομάδα με πλήρες ρόστερ. Έχει παίκτες σε τρομερό επίπεδο, που έχουν πάρει τίτλους. Έχουμε δίψα και το θέλουμε. Πρέπει να ματσάρουμε την εμπειρία τους. Έχουμε και εμείς έμπειρους παίκτες. Θα κριθεί στον έλεγχο του ρυθμού, τα ριμπάουντ και τα λάθη».

Για το αν θα επέλεγε έναν παίκτη της ΑΕΚ να μείνει εκτός αγώνα: «Εγώ επειδή ήμουν και την προηγούμενη βδομάδα στην Κρήτη και γνώρισα τον Ματσιούλις, θα έλεγα -υποθετικά πάντα- θα έβγαζα εκτός τον Ματσιούλις λόγω προσωπικότητας».

Για την κόντρα των δύο ομάδων τα τελευταία χρόνια: «Για να παίζει τελικό η ΑΕΚ με τον Προμηθέα έχει ανέβει η ποιότητα των ομάδων. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα με μεγάλη ιστορία. Εμείς το χτίζουμε χρόνο με το χρόνο. Εμείς έχουμε συνηθίσει να παίζουμε με οικογένειες και παιδιά. Ξέρω ότι θέλει καιρό για να γίνει. Και οι δύο ομάδες έχουν ποιοτικά ρόστερ και μακάρι να πρωταγωνιστούν και τα επόμενα χρόνια».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

Παπαθεοδώρου: «Ήρθαμε να… θαυμάσουμε τον Παναθηναϊκό»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Απαράδεκτη χαρακτήρισε την ε…