Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Αν επιστρέψω στην Ελλάδα θα είναι μόνο για την ΑΕΚ”

“Αν επιστρέψω στην Ελλάδα θα είναι μόνο για την ΑΕΚ”

sant ross cska

Ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του αφήνοντας την ΑΕΚ για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στην οποία μάλιστα από την πρώτη κιόλας μέρα αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος. Ο Κουβανός σε συνέντευξη που έδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6, αναφέρθηκε στην ήττα των Ρώσων από τον Ολυμπιακό ενώ παράλληλα τόνισε ότι αν κάποτε επιστρέψει στην Ελλάδα θα είναι για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

Για την ήττα από τον Ολυμπιακό: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν ήρθαμε με αρκετή ενέργεια. Ο Ολυμπιακός έκανε σπουδαία δουλειά κάτω από το καλάθι και στα ριμπάουντ και δεν μας επέτρεψε να κερδίσουμε τον αγώνα».

Για τις καλές του εμφανίσεις με την ΤΣΣΚΑ: «Προσπαθώ για το καλύτερο. Αυτό που με νοιάζει τη δεδομένη στιγμή είναι να κερδίζει η ομάδα και να τη βοηθάω όσο γίνεται περισσότερο. Είναι πολύ δύσκολο το να έρχεσαι στη μέση της σεζόν, όμως, προσπαθώ να βοηθήσω».

Για το πώς ένιωσε που ξαναβρέθηκε στην Ελλάδα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Είναι πάντα ωραία όταν επιστρέφω στην Ελλάδα. Αγαπάω την Ελλάδα. Είναι υπέροχη χώρα. Μου έδωσε πολλές ευκαιρίες, ειδικά η ΑΕΚ. Είναι πάντα ωραίο το να βρίσκομαι εδώ».

Για το αν βλέπει τις αναμετρήσεις της ΑΕΚ και το αν συμφωνεί με τον Παπαθεοδώρου που είπε πως το κενό του δεν γίνεται να καλυφθεί για την ΑΕΚ: «Ναι, βλέπω τα παιχνίδια. Ειδικά τους αγώνες του Champions League. Είναι και το Κύπελλο τώρα, το οποίο σκοπεύω να δω. Κάθε παίκτης είναι μοναδικός και είναι πολύ δύσκολο να τον αντικαταστήσεις. Είτε πρόκειται για τον Σαντ-Ρος, είτε για οποιονδήποτε άλλον. Το μόνο που θέλω να γνωρίζουν, είναι ότι η καρδιά μου είναι ακόμα εκεί (σ.σ. στην ΑΕΚ), ανεξάρτητα του που βρίσκομαι. Όπου κι αν πάω θα εκπροσωπώ τις ομάδες στις οποίες αγωνίστηκα μέχρι τώρα. Επειδή, όλες μου έδειξαν πολλή αγάπη και μου έδωσαν ευκαιρίες. Εύχομαι στην ΑΕΚ τα καλύτερα και να πάρει το Κύπελλο».

Για το αν υπάρχει κάποιος στο υπάρχον ρόστερ της ΑΕΚ, ο οποίος θα μπορούσε να… μπει στα παπούτσια του: «Ο μοναδικός παίκτης που μπορεί να αντικαταστήσει τον Σαντ-Ρος, είναι ο Σαντ-Ρος».

Για το αν η ΑΕΚ αποτελεί τη μοναδική του επιλογή σε περίπτωση που επιστρέψει στην Ελλάδα: «Εάν επιστρέψω στην Ελλάδα, δεν βλέπω τον εαυτό μου σε καμιά άλλη ομάδα. Είμαι πολύ σίγουρος ότι θα καταλήξω με τα κιτρινόμαυρα. Είμαι σίγουρος. Μόνο ΑΕΚ!».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…