Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Προπονητής Βοσνίας: «Δεν μας άφησαν οι διαιτητές να περάσουμε μπροστά»

Προπονητής Βοσνίας: «Δεν μας άφησαν οι διαιτητές να περάσουμε μπροστά»

Παράπονα από της διαιτησία της αναμέτρησης με την Εθνική μας ομάδα είχε ο προπονητής της Βοσνίας. Σε δηλώσεις του μετά το ματς ο Βέντραν Μπόσνιτς δήλωσε ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη και ότι οι διαιτητές δεν της επέτρεψαν να περάσει μπροστά.

Αναλυτικά:

«Δεν θέλω να μιλήσω για την διαιτησία, δεν μου αρέσει να το κάνω. Είδατε και μόνοι σας και μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως υπήρχε εκνευρισμός, γιατί φτάσαμε κοντά στην Ελλάδα, αλλά δεν μας επέτρεψαν να περάσουμε μπροστά στο σκορ.

Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν φανταστική και ευχαριστώ το κοινό μας για την συμπαράσταση. Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε, αλλά και πολλά λάθη. Αν βάζαμε τις βολές, θα είχαμε κερδίσει. Ήμασταν καλύτεροι, δεν παρατήσαμε το ματς αλλά η προσπάθειά μας στο τέλος δεν ανταμείφθηκε από μια ανατροπή. Κάθε φορά που είχαμε μια ευκαιρία να γυρίσουμε το ματς, δεν το κάναμε. Σε αυτό το επίπεδο πληρώνονται τα λάθη και δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου, είμαι περήφανος γι’ αυτούς και το ματς είναι ένα καλό μάθημα για το μέλλον».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Ώρα Εθνικής Ελλάδας

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει τη Λετονία στη «φούσκα» του Σεράγεβο, στο πλαίσιο της τρίτη…