Κεντρική Basket League ΑΕΚ Νέα δράση της ΑΕΚ με πρωταγωνιστές παιδιά (pic)

Νέα δράση της ΑΕΚ με πρωταγωνιστές παιδιά (pic)

Συνέχεια στις δράσεις που βάζουν στο επίκεντρο τα παιδιά έδωσε στην σημερινή προπόνηση της η ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, στην σημερινή προπόνηση της ομάδας στο “Νίκος Γκάλης” το παρών έδωσαν μαθητές της δημοσιογραφικής ομάδας του «Saint Joseph», κάνοντας ερωτήσεις σε έξι αθλητές των κιτρινόμαυρων.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ένωσης:

Άλλη μία δράση με πρωταγωνιστές τα παιδιά πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία σήμερα (07/02) στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.

Πιο αναλυτικά, μαθητές της δημοσιογραφικής Ομάδας του «Saint Joseph» – Ελληνογαλλικής Σχολής «Άγιος Ιωσήφ», μαζί με τους καθηγητές τους Δημήτριο Καραβασίλη (Διευθυντή Γυμνασίου – Θεολόγο), Ιωσήφ Πρίντεζη (Υπεύθυνο Απογευματινών Δράσεων – Ομίλων – Μαθηματικό) επισκέφτηκαν το ΟΑΚΑ, όπου και οργανώθηκε «Media Day», με έξι (6) αθλητές της ΑΕΚ να δέχονται τη «βάσανο» των απαιτητικών ερωτήσεων των εκκολαπτόμενων δημοσιογράφων και το απόλαυσαν.

O Operations Manager της ΑΕΚ ΒC, Ηλίας Μπόβαλης, δώρισε στους μαθητές αναμνηστικά της «Βασίλισσας», καθώς και το DVD της ταινίας «1968». Οι μαθητές έδωσαν τα δικά τους δώρα προς τους «κιτρινόμαυρους», έβγαλαν φωτογραφίες με τους αθλητές και παρακολούθησαν από τα δημοσιογραφικά θεωρεία τα πρώτα λεπτά της σημερινής προπόνησης.

Δείτε το φωτογραφικό υλικό:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Στο πλευρό του Μάκη Γιατρά η ΚΑΕ ΑΕΚ

Οι ευχές της ΚΑΕ ΑΕΚ προς τον Μάκη Γιατρά. Ταχεία ανάρρωση ευχήθηκε η ΚΑΕ ΑΕΚ στον πρώην π…