Κεντρική Basket League Άρης Με αρκετές απουσίες η προπόνηση του Άρη

Με αρκετές απουσίες η προπόνηση του Άρη

kamperidis pagkos e1579884564616

Ο Άρης, πλέον, επικεντρώνεται στο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Κολοσσό. Η προπόνηση (18/2) έγινε με αρκετές απουσίες και σε αυτήν δεν συμμετείχε ο Κεν Μπράουν ο οποίος έχει ενημερώσει πως θα είναι στη Θεσσαλονίκη μέσα στην μέρα. Εν συνεχεία και αφότου επιστρέψει στην πόλη, θα κληθεί σε απολογία καθώς είναι αδικαιολογήτως απών από υποχρεώσεις της ομάδας, από το περασμένο Σάββατο.

Η ΚΑΕ αναφέρει:

“Με πολλές απουσίες επέστρεψε (18/02) σήμερα στις προπονήσεις η ομάδα του ΑΡΗ. Ο Λευτέρης Μποχωρίδης μετέχει στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας και ο Milan Milosevic στην αντίστοιχη της Βοσνίας, στο πλαίσιο των Προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2021. Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης υπέστη διάστρεμμα δεξιάς πηχεοκαρπικής στη διάρκεια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και υποβάλλεται σε θεραπείες.

Ο Δημήτρης Φλιώνης ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και παράλληλα κάνει θεραπείες, εξαιτίας του προβλήματος στο δεξιό αστράγαλο. Μόνος του γυμνάζεται και ο Στράτος Βουλγαρόπουλος, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική. Αδικαιολογήτως απών ήταν ο Ken Brown.
Οι «κίτρινοι» θα προπονηθούν αύριο (19/02) μια φορά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…