Κεντρική Basket League Άρης Κουπόνια ενίσχυσης της ΚΑΕ Άρης στους αγώνες με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ

Κουπόνια ενίσχυσης της ΚΑΕ Άρης στους αγώνες με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ

Ο κόσμος του Άρη καλείται να δώσει συνέχεια στην βοήθεια που χρειάζεται η ΚΑΕ και το σαββατοκύριακο θα υπάρχουν κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης για το τμήμα μπάσκετ, στα μεγάλα παιχνίδια απέναντι σε Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, στο Παλέ και στο Κλεάνθης Βικελίδης αντίστοιχα.

Ο Α.Σ. αναφέρει:

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι θα διατίθενται κουπόνια ενίσχυσης της ΚΑΕ ΑΡΗΣ το Σαββατοκύριακο (15-16/02), στους αγώνες με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, οι φίλοι του ΑΡΗ θα μπορούν να αγοράσουν κουπόνια των 5, 10 και 50 ευρώ πριν από τον αγώνα της ομάδας μπάσκετ με τον Παναθηναϊκό (Σάββατο 15/02, 17:00). Από τις 15:00, άτομα ορισμένα από τον Α.Σ. θα βρίσκονται στις εισόδους του «Nick Galis Hall» για το συγκεκριμένο σκοπό.

Μία μέρα αργότερα, την Κυριακή 16/02, κουπόνια θα διατίθενται πριν από τον αγώνα της ομάδας ποδοσφαίρου με την ΑΕΚ (19:30). Από τις 17:30, στις εισόδους του «Κλεάνθης Βικελίδης» θα βρίσκονται επίσης άτομα ορισμένα από τον Α.Σ. για αυτόν το λόγο.

Οι δύο συνεχόμενοι μεγάλοι αγώνες του ΑΡΗ, σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο, είναι ιδανική ευκαιρία για την ενίσχυση της ΚΑΕ, η οποία προσπαθεί να βγει από τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει.

Παράλληλα, παραμένει ανοιχτός ο λογαριασμός που έχει ανοίξει ο Α.Σ. ΑΡΗΣ στη VIVA για την οικονομική ενίσχυση της ΚΑΕ. Οι φίλοι του ΑΡΗ μπορούν να καταθέτουν το ποσό που επιθυμούν στην παρακάτω διεύθυνση:

https://www.viva.gr/tickets/sports/as-aris-enisxusi-kae-aris/

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Άρης: Συνεχίζει προετοιμασία ενόψει Ηρακλή

Καθόλου χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει στον Άρη, αφού οι «κίτρινοι» έχουν δύο παιχνίδια αυτ…