Κεντρική Elite League Κερασοβίτης: “Κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα είναι τελικός”

Κερασοβίτης: “Κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα είναι τελικός”

kerasovitis

Ο Αμύντας ταξιδεύει σήμερα για την Ελευθερούπολη, όπου θα αντιμετωπίσει αύριο τον τοπικό ΓΣΕ (22/2, 17:00). Ο Γιώργος Κερασοβίτης μίλησε στο www.amyntas.gr για την ήττα από τον Απόλλωνα, την προετοιμασία και το ματς με τον ΓΣΕ.

Αρχικά ο έμπειρος Guard δήλωσε για το ματς με τον Απόλλωνα: «Νομίζω ότι ήμασταν αρκετά καλοί και συγκεντρωμένοι σ’ αυτό το ματς και πιστεύω ότι η απουσία του Κωνσταντακόπουλου, αλλά και οι τραυματισμοί κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, του Καπρή και ο δικός μου, μας κόστισαν».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Σίγουρα το κενό λόγω του Κυπέλλου μας έδωσε περισσότερο χρόνο ώστε να μάθουμε αρκετά για την φιλοσοφίας του καινούριου προπονητή και μας έδωσε την δυνατότητα και τον χρόνο να προετοιμαστούμε καλύτερα για το ματς που έρχεται».

Ολοκληρώνοντας, αναφέρθηκε στο μετα με τον ΓΣΕ: «Πλέον κάθε αγώνας για εμάς είναι τελικός, πρέπει να κοιτάμε ένα ένα τα ματς. Χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση το παιχνίδι με τον ΓΣΕ γιατί είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Εμείς έχουμε δουλέψει πολύ καλά όλες αυτές τις ημέρες και νομίζω οτι έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε την εκτός έδρας νίκη».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/play out

Το 2-1 έκανε ο Πανιώνιος. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των play off/play out. Ο Πανιώνι…