Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ H… απάντηση της ΚΑΕ! “Πολλά και μεγάλα λάθη έγιναν, αλλά…”

H… απάντηση της ΚΑΕ! “Πολλά και μεγάλα λάθη έγιναν, αλλά…”

paok

Eίναι φανερό πως η κατάσταση στον ΠΑΟΚ είναι εκτός ελέγχου… Οι οπαδοί είναι εξαγριωμένοι με την κατάσταση στην ομάδα και η ΚΑΕ “έβγαλε” ανακοίνωση για να… ηρεμήσει την κατάσταση.

“Φυσικά και έχουν γίνει λάθη. Πολλά και μεγάλα που έχουν λειτουργήσει συσσωρευτικά όλα τα τελευταία χρόνια”, παραδέχτηκε η ΚΑΕ, με το ebasket.gr τα τελευταία χρόνια να έχει τονίσει τα κακώς κείμενα που υπάρχoυν στο τμήμα μπάσκετ του “Δικεφάλου” και να… δικαιώνεται.

Αναλυτικά:

“Αυτές τις δύσκολες και πρωτόγνωρες στιγμές για τον ΠΑΟΚ, αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχει θυμός, απογοήτευση και αγανάκτηση, αλλά πάνω από όλα υπάρχει αγωνία για την πορεία της ομάδας μας.

Πρέπει να πρυτανεύσει η λογική, να υπάρχει ενότητα, πίστη και σωστή διαχείριση των έντονων συναισθημάτων που δικαιολογημένα όλοι έχουμε.

Ο θυμός πρέπει να γίνει αγάπη για την ομάδα, η απογοήτευση αποφασιστικότητα, η αγανάκτηση να μετατραπεί σε πάθος και ενωμένοι, όλοι μαζί, να προχωρήσουμε ως το τέλος.

Φυσικά και έχουν γίνει λάθη. Πολλά και μεγάλα που έχουν λειτουργήσει συσσωρευτικά όλα τα τελευταία χρόνια, για αυτό και ο ΠΑΟΚ είναι σε αυτή τη θέση, παρά τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλλουμε ανιδιοτελώς σε καθημερινή βάση. Τίποτα όμως δεν έχει τελειώσει.

Γιατί μπορεί σήμερα να χάθηκε μία ακόμη μάχη, αλλά ο πόλεμος συνεχίζεται. Έχουμε μπροστά μας ακόμη επτά τελικούς και ξεκινώντας από τον αγώνα του επόμενου Σαββάτου, να κάνουμε το πρώτο βήμα.

Το οφείλουμε στους εαυτούς μας και στην προσπάθεια που έχουμε κάνει, μικρή ή μεγάλη, όλα αυτά τα χρόνια.

Το οφείλουμε σε όλο αυτό τον κόσμο που στηρίζει την ομάδα από κοντά, αλλά και από κάθε γωνιά της γης.

Το οφείλουμε στην οικογένεια Σαββίδη, που βοηθάει όποτε της ζητείται χωρίς να έχει καμία συμμετοχή στην διαχείριση της ΚΑΕ όλα αυτά τα χρόνια.

Και για αυτούς τους λόγους οφείλουμε να τα δώσουμε όλα στα επόμενα επτά παιχνίδια. Όλοι μας. Με πάθος, αποφασιστικότητα και καθαρό μυαλό. Ραντεβού το επόμενο Σάββατο στο PAOK Sports Arena”.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …