Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Γιγαντοοθόνη στον Καστελόκαμπο ενόψει τελικού για Προμηθέα!

Γιγαντοοθόνη στον Καστελόκαμπο ενόψει τελικού για Προμηθέα!

cup19 final pre800

Ώρες τελικού ζουν άπαντες στην Πάτρα περιμένοντας με μεγάλη ανυπομονησία το Κυριακάτικο παιχνίδι του Προμηθέα με την ΑΕΚ. Μάλιστα, οι άνθρωποι της ομάδας ενημέρωσαν ότι θα στήσουν γιγαντοοθόνη στο Promitheas Park στον Καστελόκαμπο καλώντας τον κόσμο της ομάδας να στηρίξουν έστω και από απόσταση τον Μάκη Γιατρά και τους παίκτες.

Αναλυτικά η ενημέρωση των Πατρινών:

  Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, στις 5 το απόγευμα, η Πάτρα κι ο Προμηθέας γιορτάζουν και διεκδικούν το πρώτο Κύπελλο Ελλάδας στο μπάσκετ στην Ιστορία τους! Οι γιορτές θέλουν παρέα και η ομάδα μας χρειάζεται την υποστήριξή των φιλάθλων της (έστω και από απόσταση), έχει ανάγκη να είμαστε ΜΑΖΙ και να δώσουμε το παρών στο Σπίτι μας, στο Promitheas Park στον Καστελόκαμπο, μεταφέροντας το πάθος και την αγάπη μας για τον Προμηθέα ως την Κρήτη.

Μία Ομάδα, μία Οικογένεια, μία Φωνή, όσο πιο βροντερή γίνεται, να φτάσει ως το Ηράκλειο, να δώσει την ορμή στα φτερά των παικτών για να πετάξουν προς το όνειρο και το τρόπαιο!.

Η Διοίκηση του Προμηθέα Πάτρας ανταποκρινόμενη στη δίψα των φιλάθλων της Πάτρας να ζήσουν μαζί την εμπειρία του Τελικού και να μοιραστούν τις έντονες συγκινήσεις και τα δυνατά συναισθήματα μιας τέτοιας ιστορικής αναμέτρησης αποφάσισε να προβάλλει σε ζωντανή μετάδοση από την ΕΡΤ 1 τον μεγάλο Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας σε γιγαντοοθόνη που θα στηθεί στο κεντρικό διπλό γήπεδο των προπονητηρίων του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο μετατρέποντας το Promitheas Park σε μια μικρή, αλλά “καυτή” Promitheas Arena, σε μια ακόμα καινοτόμο και πρωτοποριακή κίνηση για τα δεδομένα του ελληνικού μπάσκετ.

Οι φίλοι του Προμηθέα (“μικροί” και “μεγάλοι”), συμπεριλαμβανομένων, φυσικά, όλων των αθλητών της Ακαδημίας Μπάσκετ του Προμηθέα, είναι καλεσμένοι για να παρακολουθήσουμε, όλοι μαζί, αυτό το ιστορικό παιχνίδι και να ζήσουμε σε μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα την προσπάθεια του Προμηθέα να ΄φερει στην Πάτρα το Κύπελλο Ελλάδας.

Ραντεβού στο Promitheas Park την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, λίγο πριν τις 5 το απόγευμα.

 Ώρα Τελικού, Ώρα Πάτρας!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Τέλος ο Τζαμάλ Τζόουνς από τον Προμηθέα

Παρελθόν από τον Προμηθέα ο Τζαμάλ Τζόουνς. Ο Προμηθέας και ο Τζαμάλ Τζόουνς έλυσαν τη συν…