Κεντρική Γ' Εθνική ΦΕΑ Ν.Φ.Ν.Χ: “Ως εδώ και μη παρέκει”

ΦΕΑ Ν.Φ.Ν.Χ: “Ως εδώ και μη παρέκει”

Την έντονη δυσαρέσκεια της για την διαιτησία στην Κυριακάτικη αναμέτρηση κόντρα στον ΕΦΑΟΖ εξέφρασε με επίσημη ανακοίνωση της η ΦΕΑ Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας. Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της ΦΕΑ θεωρούν ότι οι διαιτητές επηρέασαν το αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα τονίζουν ότι δεν ζητούν χάρες αλλά ίση αντιμετώπιση.

Αναλυτικά:

“Aρχή της ομάδας μας είναι να ασχολείται μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι και όχι με τη διαιτησία και γι’ αυτό από την αρχή της χρονιάς και παρά τις άσχημες διαιτησίες που είχαμε συναντήσει δεν προχωρήσαμε σε καμία διαμαρτυρία. Τη Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, η αντρική ομάδα μας αγωνίστηκε κόντρα στον ΕΦΑΟ Ζωγράφου για την 14η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών, με έντονο το αίσθημα πικρίας και αδικίας.

Μετά τα χτεσινά οφείλουμε να φωνάξουμε «ως εδώ και μη παρέκει». Οφείλουν όλοι να σεβαστούν τη μεγάλη προσπάθεια του προπονητικού επιτελείου, των αθλητών και των ανθρώπων γύρω από την ομάδα που αγαπάνε αυτό το άθλημα και καταβάλουν τεράστια προσπάθεια. Οι διαιτητές του αγώνα επηρέασαν την τελική έκβασή του, με πολλά περίεργα σφυρίγματα και καταδίκασαν την ομάδα μας.

Δεν ζητάμε χάρες, ζητάμε το αυτονόητο. Ίση αντιμετώπιση μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Το βίντεο του αγώνα είναι στην διάθεση των αρμοδίων για την ενημέρωση τους.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση

Tο Δ.Σ. της ΦΕΑ Ν.Φ.Ν.Χ”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Ο νέος τεχνικός διευθυντής του Ικάρου Καλλιθέας

Ο Θωμάς Σκληρός ανέλαβε τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον Ίκαρο Καλλιθέας. Μετά την πρόσ…