Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Εφαρμογή… παραπόνων ξεκινάει η Ευρωλίγκα!

Εφαρμογή… παραπόνων ξεκινάει η Ευρωλίγκα!

f4 e1580757559386

Μια νέα διαδραστική εφαρμογή ξεκινάει η Ευρωλίγκα στο πλαίσιο της μεγιστοποίησης της ικανοποίησης των φιλάθλων. Συγκεκριμένα, ο κάθε φίλαθλος θα μπορεί να εκφράζει τα παράπονα του στην διοργάνωση μέσω μιας ηλεκτρονικής πλατφόρμας, στην οποία μάλιστα θα μπορεί να στέλνει ακόμα και φωτογραφίες η βίντεο.

Ο λόγος για το «Reporting Hub», στο οποίο ο κάθε φίλαθλος θα μπορεί να μοιραστεί τυχόν ακατάλληλα συμβάντα κατά την διάρκεια των αγώνων. Η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί συνέχεια του «Κώδικα Συμπεριφοράς», ο οποίος κυκλοφόρησε στα μέσα του Σεπτέμβρη, και οφείλουν να τηρούν όσοι βρίσκονται στο γήπεδο.

Το «Reporting Hub» είναι διαθέσιμο μέσω της πλατφόρμας της Euroleague και ο καθένας μπορεί να καταγράφει διάφορα θέματα που δεν εναρμονίζονται με τον Κώδικα Συμπεριφοράς. Οι χρήστες θα κάνουν login με email και κωδικό, στη συνέχεια θα διαλέγουν την αναμέτρηση που είδαν και θα μπορούν να καταγράψουν το παράπονό τους, αλλά και να επισυνάψουν βίντεο ή φωτογραφία με αυτό που τους δυσαρέστησε.

Όλες οι αναφορές θα κοινοποιούνται στην εκάστοτε ομάδα και τα προβλήματα θα προσπαθήσουν να λύνονται υπό την επίβλεψη της Euroleague.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…