Κεντρική Basket League Άρης Συνεχίζεται η οικονομική ενίσχυση της ΚΑΕ: “Η αρωγή του κόσμου είναι απαραίτητη”

Συνεχίζεται η οικονομική ενίσχυση της ΚΑΕ: “Η αρωγή του κόσμου είναι απαραίτητη”

Οπως ενημέρωσε ο Α.Σ. Άρης “συνεχίζεται η οικονομική ενίσχυση της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ μέσω του λογαριασμού που έχει ανοίξει εκ νέου στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της VIVA.

Ως θεματοφύλακας του συλλόγου, ο Ερασιτέχνης στάθηκε και στέκεται αρωγός στην προσπάθεια του τμήματος μπάσκετ για να βγει από το αδιέξοδο. Μετά την προ δύο μηνών αρωγή, μέσω του λογαριασμού της VIVA, των κουπονιών και των εισιτηρίων διαρκείας, ο Α.Σ. ΑΡΗΣ προχώρησε στο διορισμό νέου Δ.Σ. στην Κ.Α.Ε., μέσω Πρωτοδικείου. Η νέα διοίκηση της Κ.Α.Ε. έχει ήδη διαθέσει ένα σεβαστό ποσό για τις ανάγκες της ομάδας μπάσκετ και συνεχίζει να το κάνει, όμως τα ανοιχτά μέτωπα είναι πολλά και η αρωγή του κόσμου είναι απαραίτητη, ώστε να συνεχιστεί η προσπάθεια για να παραμείνει όρθιος ο Αυτοκράτορας του ελληνικού μπάσκετ.

Γι’ αυτόν το λόγο, άνοιξε εκ νέου ο λογαριασμός για την οικονομική ενίσχυση της ΚΑΕ, μέσω του οποίου ο κόσμος μπορεί να καταθέσει το ποσό που δύναται, από το υστέρημά του, προς αρωγή του τμήματος μπάσκετ. Οι φίλαθλοι του ΑΡΗ μπορούν να καταθέτουν χρήματα στην παρακάτω διεύθυνση:

https://www.viva.gr/tickets/sports/as-aris-enisxusi-kae-aris/”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

“Σβήνονται” ακόμη δύο ban: Συμφωνία Άρη με Κάμινγκς-Ουίβερ

Σημαντικές εξελίξεις όσον αφορά το θέμα των ban… Μετά την συμφωνία με τον Τάντιγια Ν…