Κεντρική Γυναίκες “To κατάλληλο τεστ ενόψει Γιούροκαπ”

“To κατάλληλο τεστ ενόψει Γιούροκαπ”

giorgos pantelakis olympiakos

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στην Πυλαία από τον ΠΑΟΚ για την 13η αγωνιστική της Α1 γυναικών, έχοντας παράλληλα στο μυαλό του και την Ορμάν Γκεντσλίκ, την οποία θα αντιμετωπίσει για την φάση των 16 του Γιούροκαπ γυναικών. Ο Γιώργος Παντελάκης σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ερασιτέχνη Ολυμπιακού τόνισε ότι το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι το κατάλληλο τεστ ενόψει Γιούροκαπ.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Μπορεί ο ΠΑΟΚ να μην έχει την δυναμική των προηγούμενων ετών όμως από την μεριάς μας, όπως σε κάθε παιχνίδι, αντιμετωπίζουμε την εν λόγω αναμέτρηση με την ίδια συγκέντρωση. Για εμάς αυτό το ματς στην Θεσσαλονίκη είναι το κατάλληλο τεστ ενόψει των υποχρεώσεών μας για το Eurocup. Είναι σημαντικό να βγάλουμε στο παρκέ όσα έχουμε δουλέψει όλο αυτό το διάστημα και στην πορεία να επικεντρωθούμε 100% για την αναμέτρηση της Πέμπτης στο ΣΕΦ με την Ορμάν Γκεντσλίκ. Θέλουμε τη νίκη και εννοείται να παραμείνουμε αήττητοι σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις».

H αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση αποτελείται από τις: Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Τζέσικα Τόμας, Άννα Γιουρτσένκοβα, Άννα Σπυριδοπούλου, Μπασάρα Γκρέιβς, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζάκι Γέμελος, Αφροδίτη Κοσμά, Βασιλική Λούκα και Μαρία Αυτζή.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Λιόλιος: «Βρε Λορέντζο τι λες τώρα…»

Ο Βαγγέλης Λιόλιος είναι έτοιμος για reality! Ήταν 22 χρόνια πριν, στο… μακρινό 2002, όταν…