Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Τα καταφέραμε, κοιτάμε μπροστά”

“Τα καταφέραμε, κοιτάμε μπροστά”

mitoglou

Ο Παναθηναϊκός μετά το 2 στα 2 για την Ευρωλίγκα στην “διαβολοβδομάδα” ταξιδεύει στην Πάτρα για να αντιμετωπίσει τον Προμηθέα για την 16η αγωνιστική της basket league. O Ντίνος Μήτογλου μιλώντας στο blog του στον ΕΣΑΚΕ αναφέρθηκε στην επιτυχία της ομάδας μεσοβδόμαδα, ενώ αναφορικά με την αναμέτρηση με την ομάδα του Γιατρά τόνισε ότι απαιτεί σοβαρότητα και συγκέντρωση για να έρθει η νίκη.

Διαβάστε αναλυτικά:

Καλησπέρα σας,
Στόχος μας στην εκκίνηση αυτής της εβδομάδας ήταν να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια που είχαμε στην έδρα μας απέναντι σε Μπάγερν και Ζαλγκίρις. Τα καταφέραμε. Μπορεί να μην κάναμε τα καλύτερά μας ματς, ωστόσο το σημαντικό είναι ότι πήραμε τις νίκες. Η Ευρωλίγκα μας έχει δείξει φέτος πως είναι άκρως ανταγωνιστική, οπότε αυτό που μένει στο τέλος της ημέρας είναι το αποτέλεσμα.

Όπως έχω πει πολλές φορές δεν έχουμε τη δυνατότητα να σταθούμε περισσότερο σε αγώνες που έχουν τελειώσει. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να μην επαναλάβουμε τα λάθη που δεν μας στοίχισαν σε αυτά τα δύο ματς.

Αύριο αντιμετωπίζουμε τον Προμηθέα. Μια εξαιρετική ομάδα, ειδικά στην έδρα της, η οποία μας απέκλεισε από τη συνέχεια του Κυπέλλου. Στόχος μας είναι να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι από την αρχή ως το τέλος προκειμένου να πάρουμε τη νίκη.

Τα ξαναλέμε σύντομα
Κωνσταντίνος

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Αταμάν: «Δεν παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ»

Στα ερχόμενα παιχνίδια της Euroelague, αναφέρθηκε ο Εργκίν Αταμάν. «Αγχώθηκε» για τρία δεκ…