Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Πρέπει να βρούμε και εκτός έδρας νίκες”

“Πρέπει να βρούμε και εκτός έδρας νίκες”

kalogiannidis kolossos

Κολοσσός Ρόδου αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πανιώνιο και θέλει να πάρει ένα μεγάλο διπλό στο “Σοφία Μπεφόν”. Ο Φίλιππος Καλογιαννίδης τόνισε πριν την αναμέτρηση, ότι πρέπει να βρουν και εκτός έδρας νίκες στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

“Καλή χρονιά σε όλο το κόσμο με υγεία και πολλά χαμόγελα! Να έχουμε επίσης μια γεμάτη και δημιουργική μπασκετική χρονιά με όμορφες αναμετρήσεις και το σημαντικότερο χωρίς βία στα γήπεδα!

Την προηγούμενη εβδομάδα, αν και ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι στο πλάνο που είχαμε θέσει πριν τον αγώνα καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού δεν καταφέραμε να φύγουμε με το ροζ φύλλο αγώνα! Δύο-τρία μεγάλα και κρίσιμα σουτ του Ρεθύμνου, άνοιξαν μια μικρή διαφορά που φάνηκε καθοριστική στο τέλος!

Έχουμε δείξει αρκετά μεγάλη βελτίωση στην άμυνα, αλλά χρειάζεται να βρίσκεσαι και σε καλή επιθετική μέρα για να καταφέρεις να πάρεις ένα θετικό αποτέλεσμα, κυρίως εκτός έδρας!

Με τον νέο χρόνο, ξεκινάει και ο 2ος γύρος του πρωταθλήματος, που αν κάποιος κοιτάξει το πρόγραμμά μας, δεν θα μπορούσε να πει ότι είναι και το πιο ευνοϊκό! Έχουμε δύσκολα παιχνίδια στην έδρα μας, αλλά πρέπει να βρούμε και εκτός έδρας νίκες για να καλύψουμε τα στραβοπατήματα του πρώτου γύρου!

Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε έναν πολύ ιστορικό σύλλογο που γιορτάζει τα 100 χρόνια ίδρυσής του. Περιμένει σίγουρα τη βοήθεια του κόσμου σ’ ένα ξεχωριστό παιχνίδι γι’ εκείνον. Ο Πανιώνιος είναι μια εντελώς διαφορετική ομάδα σε σχέση με αυτή που αντιμετωπίσαμε την πρώτη αγωνιστική, με εντελώς διαφορετικούς παίκτες και προπονητές! Είναι ομάδα που σουτάρει με αρκετά μεγάλα ποσοστά στα τρίποντα και δεν πρέπει να τους αφήσουμε να βρουν ρυθμό κι ελεύθερα σουτ! Είμαστε όλοι έτοιμοι, έχουμε δουλέψει αρκετά στο γήπεδο πάνω στις αδυναμίες του αντιπάλου μας και πάμε να παλέψουμε για τη νίκη που θα μας δώσει μεγάλη ώθηση και ψυχολογία για τη συνέχεια!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 96-73

Ο Προμηθέας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου Νικηφόρα συνέχισε τις υποχ…