Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Περήφανος για την κλήση μου στην εθνική”

“Περήφανος για την κλήση μου στην εθνική”

Kavvadas2912192

Ο Βασίλης Καββαδάς είναι μια από τις επιλογές του Θανάση Σκουρτόπουλου για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ του 2021. Ο έμπειρος σέντερ δήλωσε ότι είναι περήφανος που θα αγωνιστεί με την γαλανόλευκη, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τον Ηρακλή και τον Γιάννη Καστρίτη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο του.

Αναλυτικά:

«Είναι μεγάλη τιμή, είναι πολύ χαρούμενος και τα συναισθήματα είναι πολύ έντομα. Είμαι περήφανος που θα φορέσω ξανά τη φανέλα με το εθνόσημο. Αυτό ήρθε μέσα από τη σκληρή δουλειά και μέσα από τον Ηρακλή. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που με στήριξαν, τη διοίκηση του Ηρακλή που με εμπιστεύτηκε μετά από μια δύσκολη περίοδο, όπως και τον Γιάννη Καστρίτη.

Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτή τη μεγάλη ομάδα, ξέρω τι σημαίνει Ηρακλής και προσπαθώ να δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι, ήρθε ένας εξαιρετικός προπονητής στην Ομάδα μας, ο κ.Καντζούρης, και σκέφτομαι μόνο αυτό, πως θα κερδίσουμε αυτό το ματς. Νιώθω την αγάπη του κόσμου μέσα κι έξω από το γήπεδο, το μόνο που έχω να κάνω είναι τη δουλειά μου».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…